Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Forza Horizon 4 açılmıyor

Kardeşim İnan bana aklına gelecek gelmeyecek internetteki bütün kaynakları sömürdüm olmadı mı olmuyor zorlamaya gerek yok
  2. AGUMBA

3090 24gb
  3. AGUMBA

0 bilgisayar aldım oyunlarda çok büyük fps sıkıntıları alıyorum

Kardeşim detaylıca ne gibi sıkıntılar yaşadığını yazarsan belki yardımcı olabiliriz sana. Kurmadığın driverler falan olabilir eğer detaylı yazarsan sorunları bir bakarız ne olabileceğine
  4. AGUMBA

Genelde 5 te sorun yaşarlar ama sana 4 te denk gelmiş inşallah bulursun bir çözüm
  5. AGUMBA

Beni de Forza horizon 5'te sebepsiz yere hiçbir hata vermeden yarım saat 40 dakikada bir oyundan atıyordu Ben de çağrıyı oyunu silmekte buldum 😂 Allah kurtarsın
  6. AGUMBA

İşlemci yüzde yüzde çalışıyor

Sen mümkünse komple bir format at en temiz yolu o çünkü bunun neden kaynaklandığını bulmak neredeyse imkansız
  7. AGUMBA

SHİFT TUŞUNA BASTIĞIMDA EKRANA İMLEÇ GELİYOR BİŞEY Mİ ACIK BİLMİYORUM

Her oyunda geliyor mu ya da belirli bir platformda oynarken mi geliyor mesela steam'de geliyor mu ya da epic games'te. Belki oyun istemcisinin ayarlarında bir şey açıktır
  8. AGUMBA

STEAM İNDİRME SORUNU

Kaç mbps kullanıyorsan sondan bir sıfır at gitsin 😂 1000 mbps 100 mb indirme yapabilir evet... Rüya gibi bişey 10 gb Yi 100 saniyede indirebilirsin
  9. AGUMBA

STEAM İNDİRME SORUNU

100 Mbps saniyede 10 mb indirir kardeşim gayet normal bir değer. 88 mbps de 8.8 megabyte indirir
  10. AGUMBA

Bilgisayarımı kaça satarım daha doğrusu satabilirmiyim

Senden iyi yüksek atlamacı olur 1740258855
  11. AGUMBA

Sen de sağol bu arada seni mal yerine koyduğum falan da yok hemen bu kadar alevlenmeyin ya 😂 bu arada 10K veren varsa yükle sırtına kapısının önüne kadar götür
  12. AGUMBA

Bu kafa yapısı ile gidersen muhtemelen olur zaten merak etme ve evet çevrendeki helali haramı gözetmek senin de sorumluluğun eğer inançlı bir insansan beni ilgilendirmiyor deyip geçemezsin bunu şu anki konuyla alakalı değil senin yazdığın helal haram sana mı kaldı mesajı için söylüyorum bu arada
  13. AGUMBA

O zaman sıkıntı yok ateşin bol olsun
  14. AGUMBA

Bir arkadaş ben almak isterim yazmış eğer her türlü sorumluluğu kabul ediyorsa parayı attıktan sonra kargoyu çıkarabilirsin bence kargoyu da ödemeyi kabul etmiş geri kalan hiçbir şeyden sen mesul olmazsın ama para gelmeden kesinlikle kargo çıkarılmaz tabii ki bu her zaman böyledir 1740257748...
  15. AGUMBA

Malını adam gibi satmaya çalışıyorsan çalış milleti dolandırmaya çalışma sarı sitede eğer olur da bilmeyen birine bunu gidip o fiyattan satarsan belki bu dünyada senden çıkmaz ama diğer tarafta öttürürler adamı 1740257551 Bayağı örnekli taş geçmişsin maşallah
  16. AGUMBA

Seninkisi taktik değil haysiyetsizlik bu arada sen karıştırmışsın
  17. AGUMBA

Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor

Çocuk yukarıdaki "sata kablosu" yazısına "oney" yazmış. Sence kendi internetine ddos atabilir mi 😂
  18. AGUMBA

DDR5'E GEÇİYORUM X670E GAMİNG PLUS için RAM İŞLEMCİ ve PSU ÖNERİSİ

Parçalar çok güzel. Fiyat konusunda bir şey diyemem ama olmuşken bunları alabilirseniz çooook uzun süre hiçbir şey değiştirmezsiniz 👍🏻
  19. AGUMBA

Çözüldü✓ Bilgisayar kasamı nasıl temizleyebilirim?

Kardeşim tam olarak açıp üfleteceksin ekstra bir olay yok merak etme. Oyunda o dereceler bir tık fazla geldi. Benim işlemcim 7600x ben 70 leri nadir görüyorum tek fanlı hava soğutma ile Bu arada stok soğutucu ile bu dereceler normaldir. En kısa sürede iyi bir hava soğutucu alırsan ortalama...
  20. AGUMBA

Çözüldü✓ Bilgisayar kasamı nasıl temizleyebilirim?

Kasanın dışını herhangi bir nemli bezle silebilirsin iç tarafına da varsa hava üfleme makinen onu kullanabilirsin yoksa saç kurutma makinesinin soğuk modunda üfleyebilirsin. Termal macun konusunda da 5-6 ayda bir ya da senede bir değiştirilecek diye bir kaide yok oyun oynarken sıcaklıklarına...
Geri