Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Çözüldü✓ Bilgisayar kasamı nasıl temizleyebilirim?

Kardeşim tam olarak açıp üfleteceksin ekstra bir olay yok merak etme. Oyunda o dereceler bir tık fazla geldi. Benim işlemcim 7600x ben 70 leri nadir görüyorum tek fanlı hava soğutma ile Bu arada stok soğutucu ile bu dereceler normaldir. En kısa sürede iyi bir hava soğutucu alırsan ortalama...
  2. AGUMBA

Çözüldü✓ Bilgisayar kasamı nasıl temizleyebilirim?

Kasanın dışını herhangi bir nemli bezle silebilirsin iç tarafına da varsa hava üfleme makinen onu kullanabilirsin yoksa saç kurutma makinesinin soğuk modunda üfleyebilirsin. Termal macun konusunda da 5-6 ayda bir ya da senede bir değiştirilecek diye bir kaide yok oyun oynarken sıcaklıklarına...
  3. AGUMBA

Oyun Oynarken Elektrik gitti geldi

Bitane ups al işini görür. Akım korumalı prizler kesintideyada ani dalgalanmalarda çok güvenli değil. Orta halli bi UPS al o senin işini görür. Parçalarına da bir şey olduğunu düşünmüyorum ben eğer her şey eskisi gibi ise
  4. AGUMBA

PC KASA TOZ TEMİZLİĞİ

Ya güzel kardeşim elinle tut fanı fön makinesinin en güçlü kademesi ile de soğuk şekilde üfle amma abarttılar 1725355350 Güçlü bir hava kompresörü olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz senin elindeki fön makinesi ne kadar kuvvetli üflüyor olabilir de sisteme karar verecek
  5. AGUMBA

Yavaş açılma problemi!?

Haberdar et merakta bıragman guzum 😂
  6. AGUMBA

Yavaş açılma problemi!?

Neyse bu da bir tecrübe oldu diyelim 😂 çözebildin mi bu arada? Merak ettim sorun neymiş 1725252093 Senin sorununu format çözecek gibi geldi bana
  7. AGUMBA

Yavaş açılma problemi!?

İşte bu yüzden bios güncelleme çok yapmıyorum. Sistem iyi ve hızlı çalışıyorsa çok acayip bir özellik gelmediyse bir şey güncelleniyorum 😂
  8. AGUMBA

Yavaş açılma problemi!?

Evet power down u otomatik açıyor ama yapacak bir şey yok
  9. AGUMBA

Yavaş açılma problemi!?

Ayarın açık olması lazım yoksa açılış çok uzun sürüyor ben kapattığımda düzelşyor açılış süresi
  10. AGUMBA

Yavaş açılma problemi!?

Ddr5 sistem ise memory context restore ayarını bi kapatıp açın çünkü ddr5 sistemlerde geç açılma bu ayar sebebiyle oluyordu
  11. AGUMBA

Bu sistem İyimi Darboğaz Yapar mı?

7800x3d giren eve darboğaz girmez kardeşim
  12. AGUMBA

Böyle monitör olmaz olsun

Senin monitör çarpılmış amca oğlu bunu bir hocaya gösterelim bu ne böyle. Şaka bir yana fiziki bir problem gibi geldi bana ama tam da anlayamadım ne olduğunu çok ilginç bir durum
  13. AGUMBA

Çözüldü✓ Ekran kartımda 6 pin var bende 8 pin var nasıl takabilirim?

Fotoğrafın solunda kalan 2 li ayrılıyor onları ayır. 6+2 olarak var orda
  14. AGUMBA

Bilgisayar ilk açıldığında 1000mb 5 dakika sonra 100mb'e düşüyor

Neyi değiştirdin onu da yaz da başka sorun yaşayan olursa bakar düzeltir
  15. AGUMBA

Şu an bakamam ama bence şöyle yap bir eski sürümü indir dene sonra tekrar en yeni olanı indir
  16. AGUMBA

Ethernet sürücünü güncelledin mi son sürümü indir tekrar kursana bi
  17. AGUMBA

Çözüldü✓ 7800x3d x670e msi tomahawk gskill flarex stability

Hiç başka SSD ile denedin mi kardeşim sanki SSD kaynaklı gibi düzgün boot etmiyor olabilir benim aklıma bu geldi sadece çünkü win 10 ve 11 hepsini denemişsin zaten. Ben de kendim topaldım PC Yi windowsu da kendim kurdum hatta ilk defa Windows kurdum ve sıkıntısız çalışıyor w11 pro
  18. AGUMBA

Bilgisayarım Geç Açılıyor!

arkadaşın dediğine ek olarak bios gitip f9 arama tuşuna basıp restore yazdığınızda 2 tane memory context restore ayarı çıkacak ikisinide enablr yapın çünkü bazen arkadaşın dediği gibi yapanlarda 1 tanesi açık olduğu için hata alanlar falan olmuş
  19. AGUMBA

bilgisayar ekranı geç açılıyo

Onu bilemem ama genel çözüm benim dediğim şekilde idi
Top Bottom