Forza Horizon 4 açılmıyor

Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar bugün forza horizon yükledim ve açılmıyor forza horizon 4 diye küçük yükleme ekranı geliyor ama pc donuyor reset atmam lazım oluyor ne yapmam lazım ?

PC özellikleri:
ryzen 5 7600
rtx 4070 super
16 gb ram
1tb m2 ssd
win 11 pro

Arkadaşlar bugün forza horizon yükledim ve açılmıyor forza horizon 4 diye küçük yükleme ekranı geliyor ama pc donuyor reset atmam lazım oluyor ne yapmam lazım ?

PC özellikleri:
ryzen 5 7600
rtx 4070 super
16 gb ram
1tb m2 ssd
win 11 pro
Beni de Forza horizon 5'te sebepsiz yere hiçbir hata vermeden yarım saat 40 dakikada bir oyundan atıyordu Ben de çağrıyı oyunu silmekte buldum 😂 Allah kurtarsın

Beni de Forza horizon 5'te sebepsiz yere hiçbir hata vermeden yarım saat 40 dakikada bir oyundan atıyordu Ben de çağrıyı oyunu silmekte buldum 😂 Allah kurtarsın
canım sıkıldı aldım boşuna durmasın diye bi yükleyeyim bakayım nasılmış dedim de silicem galiba bende çözümü bulamazsam

Xbox hesabından çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin. Uzun süre sonra yüklediğimde oyun açılmıyordu. Bağlı hesaptan çıkış yapıp girince düzeliyordu.

4 te ben açılmada bir sorun yaşamıyordum fakat online bağlanma sorunu vardı. (Microsoftun kendi uygulamasından alınca.) Steamden alan arkadaşlar bu sorunu yaşamıyordu bende oyunu offline falan oynadım sonra sildim. Açılmama sorunu hakkında yabancı kaynaklara bakman daha yararlı olabilir buradan çözüm çıkmaz ise.

4 te ben açılmada bir sorun yaşamıyordum fakat online bağlanma sorunu vardı. (Microsoftun kendi uygulamasından alınca.) Steamden alan arkadaşlar bu sorunu yaşamıyordu bende oyunu offline falan oynadım sonra sildim. Açılmama sorunu hakkında yabancı kaynaklara bakman daha yararlı olabilir buradan çözüm çıkmaz ise.
sildim hocam uğraşamam nfs underground oynarım daha iyi :D

Vram kac gb ,yetmiyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri