Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

Furmark test nasıl yapılır?

Çıkmaz hocam da orjinal yeri varken nie gezgin
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

Furmark test nasıl yapılır?

Kendi sitesinden indirip kur
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

Çift Kanal RAM Yapınca PC Acılmıyor

Anakart ff vermis
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMEME SORUNU

Uefi yi csm yapın diyor şuan deniyorum bakalım duzelcekmi 1725113888 Ne yazık ki uefi csm yapmak da düzeltmesi çok saçma anlamadığım bir şekilde 1725114116 Hocam çözüm bulabilcezmi bu durum için ne yapsam duzeltmeedim sorun yok cihazlarda ama biosta bu haltı yapio ben anlamadım neden display...
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

Hocam şuan USB falan her şey takılı hdmı kablo ile girdim biosa geldi ayrıca biosu baya eski 2023 kalma bios bide şöyle bişey var display ile açılırken MSI yazısı bile gelmio hemen açılıp lakin hdmı ile MSI yazısı gelio sonra açılıo 1725113315 Hocam hdmı ile bağlayınca şu yazı geliyor altta ufak...
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Hocam ilginç gelicek ama USB flash bellek veya telefon bağlıyken görüntü gelmio çıkarıp yeniden başlatınca gelio biosa girip güncelleme yapcam giremiom anlamadım bir ayar mi var acaba 1725112255 Bios tuşuna basınca pc görüntü vermiyor anlamadığım bir şekilde biosa giremiom girsemde görüntü yok...
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

Görüntü aldım lakin bu sefer de yeniden başlatınca falan no Signal htasi verdi 2 kez kabloları tamamen çıkarıp taktım düzeldi ama şimdi Gine yeniden başlattım Gine hata verdi anlamadım neden böyle yaptığını
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

Deneyeceğim
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

Hocam şuan hdmı ile görüntü geldi lakin display ile görüntü alamıyorum bicbir şekilde 2 kablo denedim anlamadım bende acaba driver yükleyince mi duzelecek 1725108727 Hdmı görüntü veriyor ama dipslay ile bir türlü görüntü alamıyorum yapmam gereken bişey mi var anlamadım
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

Sistemde bir hata yok açılıyor kasa ama ekrana monitöre gelmiyor görüntü yeni kurdum sistemi sbeebi nedir hdmı ve display ile denedim monitör çalışıyor ekran kartı da anaakrtta debug ışıkları yanmıyor ne yapabilirim ?
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

GAMEPOWER MYTHRIL KASA ile Thermalright Phantom Spirit 120 SE uyumlu mu?

Kasayı degisiyorum 360mm gameforce phantom beyaz aldım 2000tl ye 1721460625 240 harici desteklemiyor o kasa hazır aldım 2.el sistem olarak aldığım kişi böyle bir kasa kullanmis 1721460690 Ayrıca adam kasaya 12cm yerine egzos 14cm RGB fan öne de 200mm RGB cooler master fan takmış ve benimki...
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

GAMEPOWER MYTHRIL KASA ile Thermalright Phantom Spirit 120 SE uyumlu mu?

Ben dün Asus tuf LC 2 aldım 2500e knk 7900x3d için ml240 V2 vardı yetmio diye hissettim ben sistem aldım 2.el parçaları değişim mesela divider 200 Air var kasa olarak thermaltake onu degistim thermaltake 1050w Gold var PCI 5.0 satıp 850w vardı bende onu kualncam high power süper GD+ vs vs
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

Mavi Ekran OYUNLARDA EKRANDA GARİP ÇİZGİ

Mini DP kablosu aldım laptopta baglicam test etcek başka bir 240hz monitorum veya sistemim yok farklı kart test etmek için herhalde laptopun 1.4dp destekler 240hz alınca sorun olursa monitördendir sorun yoksa karttir
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

. 1718977729 .
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

Kablo değiştim sorun devam ediyor 200hz de sorun yok 240 alınca oluyor monitörden mi kaynakli kesin ?
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yeni kablo ile denicem
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

Knk monitörün desteklemiyor ki zaten o kabloyu gerek yok hem amazondan alırsam test etcem sorun devam ederse iade ederim diye düşündüm ama satıcı Amazon deilmis bişi olurmu
Top Bottom