Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

Kasadan gürültülü açıldı

AMD driverindan kaynaklı gibi duruyor
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

7800x3d & 9070XT sistemde güç planı nasıl olmalı?

Benim 9800x3d islemcimde dereceler 9 derece düştü dengeli moda alınca
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

7800x3d & 9070XT sistemde güç planı nasıl olmalı?

9800x3d 7800x3d 9700x kısacası 7500f hariç x ibareli tüm işlemcilerde dengeli modda kullanın boşta sıcaklık neredeyse 5-6 derece düşüyor. Kendi işlemcim boşta 58 iken 49 Lara düştü
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Çözüldü✓ BİLGİSAYARİM ÇALIŞMIYOR

Evet haklısınız
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

Teşekkürler bu arada dediğiniz gibi PSU korumaya alıyormuş kendisini PSU gitti diye korktum 850w beyaz PSU fiyatı çok pahalıydi 1758792287 Aynı fanın erkek+dişi birbirine bağlayınca ucube gibi bir durum oluştu veya anakartin 3 pin RGB portu bozulmuş diğerine takınca sorunsuz açıldı
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Arkadaşlar sağolun sorunu nasıl öğrenip çözdüğümü söyleyeyim. Sorun anakartin 3 pin RGB portu veya benim 7 adet RGB fanı karmakarışık bağlamam sonucu statik elektriğin aşırı birikmesi. Çünkü arkadaşın dediği gibi güç kaynağı kendini korumaya alıyor gibiydi tuşa basinca 3 saniye sonra falan tik...
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

Dün akşam çalışan bilgisayar maalesef bugün çalışmıyor. Güç tuşuna bastığımda psudan tık sesi geliyor 4 saniye sonra tekrar tık sesi geliyor hiçbir şekilde güç gelmiyor. Sorun PSU mu yoksa anakartmi nasıl bulabilirim veya anlayabilirim?
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

SIFIR SİSTEMİM İNTEL CPU HEP 100 DERECE

İşlemciye temas etmiyor tam soğutucu bence sok tekrar tak takar en çapraz sık
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

VALORANTTA ANLIK TAKILMA SORUNU

Sorun devam edio
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

Deneyeyim babus
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

Oc yok UV yok Expo acik x3d ayarı açtım anakarttan 1753098875 Dil kur yaptım diğer diske kurdum hatta sorun ayni
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

Çok doğru bir tercih konumuza dönelim valorant nie boyle yapıyor
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

Vsync açtım ekranım 2k 240hz sabitledim zaten her oyunda vsync dikey eşitleme açarım normalde 700-850 arası alıyorum en yüksek de sinir bozucu CS2 oynadım 2 saat böyle bir şey yaşamadım ya da farkedemedim 1753093290 Maalesef beni de terketti sevgilim üstünden aylar geçti ama durum vahim şimdiki...
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

Cs2 de böyle bir takılma olmuyor sadece valorantta gozlemledim. Oynarken çok anlık 1 saniye bile değil hemen takılıp düzeliyor vsync açtım oyunu silip yükledim yine aynı sorun devam ediyor. Sistemim bu şekilde 9070xt nitro X670e carbon Ryzen9 7950x3d 32gb 6000mhz 850gl pcie 5.0
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

Kernel Power 41 63 hatasının sebebi PSU mu GPU mu

Sorun gpu gibi duruyor ramleri passmark ile test edebilirsin her ihtimale karşı lakin 570 580 gpu zaten başlı başına sorun çıkaran kartlar
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bilgisayarımdaki Aşırı Isınma Sorunu

Anormal olan nedir ? O işlemci 80 85 de çalışsa sorun yok yazen 7900x 7950x bu 2 işlemci de yüksek ppt sınırı olduğu için güç çekiyor anca artic falan belki düşürür 5 derece kadar bende de 7900x var bazen boşta bile 55 olduğunu görüyorum 1750337129 Sizin işlemci 65w adamın islemcisi 230w Lara...
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bilgisayarım bazen çok donuyor

Hocam acaba 11 pro mu bozuk ? 11 home mu kursam
  18. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bende öyle bir sorun yok bende basta donarsa hep dönüyor donmazsa istersen 3 ay açık kalsın yine donmuyo
  19. ARTIK FAN DEĞİLİM

Evet hocam 100 sağlıkta ama 1750242266 Ayrıca SSD kc3000 öyle mld falan değil 1750242295 O şekilde açıkçası mantıklı bir calisma olmaz diske kurmak gerek bence
  20. ARTIK FAN DEĞİLİM

En güncel win11 mevcut format daha 1 hafta önce attim
Geri