Arama sonuçları: *

1. A

RTX 3070TI ve 5600x PUBG Fps normalden düşük

Şimdi dostum PUBG cs valo gibi oyunlarda 4k da oynamıyorsan ekran kartı daha az kullanılıcaktır eğer sen ekran kartı kullanımını arttırmak istiyorsan ya oc yaparsın yada daha güçlü bir işlemciye geçersin ryzen 5 5600 ile sen 1080p de cs valo PUBG gibi oyunlarda 3060 ı 3070 e göre daha fazla...
  2. A

RTX 3070TI ve 5600x PUBG Fps normalden düşük

Sistem özellikleri neler daha yüksek alanların
  3. A

Rakamları yazınca absc yi otomatik yazma sorunu

Kısaca olay şu 12523absc absc yi ben yazmıyorum otomatik yazıyor (3 ile alakalı değil)
  4. A

Gta 5 uygulama başlatılırken hata oluştu

An error occured while updating Grand theft auto V (app running) 1658608838 Böyle bir hata efendim
  5. A

Gta 5 uygulama başlatılırken hata oluştu

Merhabalar kısaca steamden Gta 5 yükledim ve hiçbir şeye dokunmama rağmen uygulama çalışırken hata oluşuyor diyor yardım ederseniz sevinirim
  6. A

Steamden indirdiğim gta 5 açılmıyor

Hayır etmedim efendim 1658487954 Bende ondan kaynaklı olduğunu düşündüm ilk başta ama yapmama rağmen işe yaramadı efendim
  7. A

Steamden indirdiğim gta 5 açılmıyor

Öncelikle merhaba steamden gta 5 indirdim ve oyuna girmek istedim fakat her denediğimde belirli yerlerde beni attı yardım ederseniz sevinirim
  8. A

Oc yaptıktan sonra laptopum ısınmamasına rağmen kilitleniyor

Efendim valla istediğiniz bir oyun varsa ilerde alim size olmadı gerçekten çok teşekkür ederim sevinçten ağlicam
  9. A

Güvenli moddan nasıl çıkabilirim 1657407419 Efendim ne kadar teşekkür etsem az bilgisayar parçaları ile ilgili yeterli bilgim var fakat merak ettiğim için oc yaptım bu konuda pek bilgi sahibi değilim teşekkürler
  10. A

Efendim güvenli moda girip afterburnerı sildim
  11. A

Efendim normal pin girme yeri çıktı yapamamışım
  12. A

Efendim daha detaylı anlatırmısınız video varsa video gönderin lütfen
  13. A

Efendim karşıma giriş yeri ve ve aksansız harflerden oluşan bir pin sağlayın diyor
  14. A

Evet açılınca anında donuyor 1657405472 Efendim elim ayağım titriyor lütfen yardım edin
  15. A

Efendim ben galiba bu ayarı açık unuttum napmamı önerirsiniz format atmak istemiyorum lütfen yardım edin
  16. A

Efendim dediğinizi yaptım ama Yinede dondu
  17. A

Çok teşekkür ederim efendim iyiki varsınız
  18. A

Efendim şuanda PC kilitlendi bir şey yapamıyorum oc ü nasıl iptal edebilirim
  19. A

Öncelikle merhabalar msi afterburner üzerinden Oc yapıp (ekran kartımı) cs go ya girdim ve oyun dondu hiçbirşey yapamıyorum yardım eder misiniz bilgisayarım laptop
Top Bottom