Arama sonuçları: *

1. A

OYUN İÇİN TELEVİZYON TAVSİYESİ

120hz tv, hatta yazılımla 144 oluyor. Dolby özellikleri derken hem 65" olması hemde 144'e yükseliyor olması fiyat bandında iyi. Tabi firma bir lg samsung olmasa da iyi bence. 30 bandında zaten bu özelliklerde samsung lg'den 50 55" bulmak imkansız gibi. Bir kaç youtube inceleme videosu var onlara...
  2. A

OYUN İÇİN TELEVİZYON TAVSİYESİ

Bu marka / model iyi bir tercih olur fiyat bandında
  3. A

6700xt wattman hatası

Benim genelde oyun oynarken olmuyor, oyundan çıkıyorum forumlara vs bakarken gidiyor. Süre olarakta bakmadım açıkçası, çok olmuyor ama sinir bozuyor tabi olduğu zaman.
  4. A

6700xt wattman hatası

6600xt'de alıyorum hatayı. Maalesef çözümü yokmuş varsa ben bilmiyorum. Aşırı vermiyor hatayı ama rahatsız ediyor insanı.
  5. A

Çözüldü✓ FORMAT SONRASI İNTERNET SORUNU

Telefondan indir usb ile pc'ye bağlayıp driver'ı atıp halledebilirsin
  6. A

Hangi kabloyu nereye takacağım ?

PWM Çoklayıcı alacaksın, 1 tane olduğu için onun artırmana yarıyor.
  7. A

PC topladım ama kurmayı bilmiyorum

Bende anlamıyordum, videoları izleyerek sırayla hallettim. Aslında zevkli oluyor acelen yoksa.
  8. A

Tam Performans Çalışma Hakkında

Yaklaşık olarak 1.5 ay önce 29 yaşımda ilk kez kendim pc topladım. Parça tavsiyelerini sağolsun o zaman çoğunluğunu @Abdullah Hacıgül yapmıştı. Sistemim şu şekilde; Msi b560m-A Pro - İ5 11400F - Msi 6600 xt mech / 2x Patriot 8 gb 3200Mhz / Hp 500 gb ex900 M.2 / MSI Mag Forge 100R / Msi mag...
  9. A

Masaüstü bilgisayara Bluetooth bağlantısı

Yer yer cızırtı oluyor oyunlarda anlık olarak, rekabetçi oyunlarda. Onun dışında evim 1+1 olduğu ve pc tam ortada olduğu için kopma sıkıntısı yaşamıyorum.
  10. A

Masaüstü bilgisayara Bluetooth bağlantısı

Xbox series s için aldığım Arctics 9x'i yeni topladığım bilgisayarda Bunun aracılığıyla kullanıyorum.
  11. A

windows 10 mu 11 mi?

10'un hangi sürümünü kullanmak daha iyi olur? 10 için format usb'si oluşturacağım tavsiyeye göre işlemi tamamlayayım.
  12. A

Monitör alıcam yardımcı olur musunuz

Panel farkı var, Bunu okuyabilirsin. Senin attığın Va panel, benim attığım IPS panel. Tercihlerine göre karar ver. Bize göre ips iyidir ama sen daha önce va kullanmışsındır gözün alışkandır orayı bilemeyiz. Tavsiyem, benim attıklarımdan kesene uygun olanı alman.
  13. A

Monitör alıcam yardımcı olur musunuz

Bu iki monitörden gigabyte olanı satın aldım dün gece. Benim attıklarım ips, senin göndermiş olduğun va panel.
Top Bottom