oyun oynarken gitmesi rahatıssz edici bir şey , pc başındayken kaç saatte bir alıyosun hatayı6600xt'de alıyorum hatayı. Maalesef çözümü yokmuş varsa ben bilmiyorum. Aşırı vermiyor hatayı ama rahatsız ediyor insanı.
wattman hatası bilgisayarın aniden kapanması herhalde bende tam araştırmadım , kimse böyle birşeyin olmasını istemez , demekki rtx kartlara göre bu yüzden ucuz6700 aldım hazır sistem 2 gün oldu geleli donanıum arşivinden aldım ama şuan herhangi bi hatayla karşılaşmadım watman hatası ney onuda bilmiyorum ama inş çıkmaz yazılımsal olarak çok hata veriyormuş amd ekran kartları ilerleyen zamanlarda nvidaya geçebilirm
Wattman hata değil uyarıdır. Mavi ekran yediğinde, ekran kartı sürücün çöktüğünde, elektrikler kesilince bunlar vb. şeyler Wattman'i tetikleyebilir. Genellikle birkaç yolla çözülebiliyorlar. (Arada çözülemeyenlerde olabiliyor.)6700xt li kasa alıcaktım vazgeçtim şu hata yüzünden , başına gelenler varmı yda kesin bir çözümü , çünkü sıfır alıcağım bilgisayarda bunun gibi sorunla karşılaşmak istemem
Benim genelde oyun oynarken olmuyor, oyundan çıkıyorum forumlara vs bakarken gidiyor. Süre olarakta bakmadım açıkçası, çok olmuyor ama sinir bozuyor tabi olduğu zaman.oyun oynarken gitmesi rahatıssz edici bir şey , pc başındayken kaç saatte bir alıyosun hatayı
rx6700xt li sisteminin bütün bileşenlerini söylermisin7-8 aydır 6700xt kullanıyorum. Wattman hatası alıyorum ve ne denediysem çözemedim. Hikayeli oyunlarda çok nadir oluyor ama özellikle apex legends oynarken yiyorum. Onun nadiren tamamen rast gele yerlerde hata verebiliyor. Birçok çözüm denedim olmadı. Sanırım biraz şans işi. Birine denk geliyor süreli hata alıyor, biri hiç almıyor vs. Sana kalmış şansını denemek istersen alınır. Ben yaşadıklarımdan dolayı Nvidia'dan şaşmam bu saatten sonra.
2 yıl 5600xt kullandım 4 kere, 8 aydır 6600xt kullanıyorum 1 kere yedim kardesim. yeterli psu, dogru oc ve uv ayarlarıyla hata almazsın.oyun oynarken gitmesi rahatıssz edici bir şey , pc başındayken kaç saatte bir alıyosun hatayı
çoğu herkes öyle demiş , doğru bileşenleri kullandıktan sonra hata almazsın diye , https://www.gaming.gen.tr/urun/2046...ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews bunu almayı dusunuyorum inşallah bir şey olmaz2 yıl 5600xt kullandım 4 kere, 8 aydır 6600xt kullanıyorum 1 kere yedim kardesim. yeterli psu, dogru oc ve uv ayarlarıyla hata almazsın.
Çok onla alakası yok. Benim sistemin parça kalitesi senin attığından daha iyi. Hiç oc felan da yapmadım. Her şeyi stok ayarlarda kullanıyorum.çoğu herkes öyle demiş , doğru bileşenleri kullandıktan sonra hata almazsın diye , https://www.gaming.gen.tr/urun/2046...ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews bunu almayı dusunuyorum inşallah bir şey olmaz