Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

PC ilk açıldıktan sonra yapılması gerekenler

Ekran karti driverini kur
  2. AfniSoDeadly

Ssd tamiri veri kurtarma lazim

Diski goruyor bellegi okumuyor uygulamayi denedim bellegi okuyamadigi icin ise yaramıyor
  3. AfniSoDeadly

Ssd tamiri veri kurtarma lazim

Selamlar benzin istasyonunda pompaciyim mudurun laptopun ssdsi bozuldu 8 yillik veri var içinde, kendi pcme bagladim disk yonetimi diski goruyor bilinmeyen diyor ismi kac gb oldugu da gözüküyor ancak verilere erisilemiyor ve g/ç aygıt hatasi veriyor ben soğuk lehime veya kisa devreye düştüğünü...
  4. AfniSoDeadly

6 pin to 8 pin kablo önerisi

400w psunun 3770 ve rtx 2060 a yetecegini sanmiyorum bilinen bir 600 700w uygun soketleri olan psu al en iyisi
  5. AfniSoDeadly

GTX 750 Xeon 3450 Kullanım Değerleri Normalmi

Cok fazla o ben 1.13 tw kullaniyorum 3.3ghz de sen de bi 1.13 1.10 dene 1688924633 Olur besler 2.8ghz falan yaparsin 1060 icin bisey diyemem ama yine 2.8 3ghz de rahat besleyecektir diye dusunuyorum
  6. AfniSoDeadly

GTX 750 Xeon 3450 Kullanım Değerleri Normalmi

Voltaji düşür benim x3440 Çin macunla 3.3ghz de 80 derece gecmiyordu 1688734663 X3440 ile kullaniyorum simdi rx570 x3440 icin düşük bile
  7. AfniSoDeadly

oyunlarda neden grafikleri fule alsam bile görüntü bozuk oluyor piksel piksel

Test imkanin varsa baska bi kart ile dene
  8. AfniSoDeadly

oyunlarda neden grafikleri fule alsam bile görüntü bozuk oluyor piksel piksel

Masaüstünde veya video izlerken sorun yoksa driver veya ekran kartı arızalı olabilir
  9. AfniSoDeadly

i5 ve rx 550 darboğaz sorunu

bilgisayarın laptop mu mobil işlemci var pc de 1677229728 macunu yenile işlemci çok ısındığı için frekansı düşürüyor otomatik olarak
  10. AfniSoDeadly

YENİ BİLGİSAYAR ALDIM

Ekran kartını monitöre hem vga hem hdmi baglayarak denedin mi
  11. AfniSoDeadly

HDMI bilgisayar ve televizyon bağlanmıyor

Kabloyla ilgili olabilir o halde bilemedim
  12. AfniSoDeadly

Driver kurulu mu 1673874883 Bur de farklı kısa kablo ile dene neden 15m aldin ki
  13. AfniSoDeadly

Kumandadan kaynağı degistirdin mi
  14. AfniSoDeadly

i3-2400 & RX 480 Darboğaz sorusu!

Bottleneck sitelerinde ki oranlar doğru degil bakma onlara boşuna
  15. AfniSoDeadly

i3-2400 & RX 480 Darboğaz sorusu!

zaten çözünürlük düşük olunca ekran kartına yük binmiyor amd super resolution belki iş görebilir ama darboğaz yine olacak o işlemci ile maalesef
  16. AfniSoDeadly

Çözüldü✓ İşlemci Fanı Kelepçesi anakarta uzak?

mandalı açtıktan sonrra yetişmemesi zor
  17. AfniSoDeadly

Mavi Ekran (minidump var) kernel_security_check_failure

Bellek hatası veya yazılımla ilgili ufak bir sorun gibi gözüküyor 1672729574 @Emirhandkee
  18. AfniSoDeadly

masaüstünde garip bir dll dosyası oluşuyor

masaüstünde şuan ki adı speedhackd34b22wa.hjktmp.dll olan dosya oluşup duruyor siliyorum 1 2 gün sonra tekrar oluşuyor malwabytes ile 2 3 sefer tarama yaptım ama bir değişiklik olmadı pcde de virüs varmış gibi hissettirmiyor foormat ile uğraşmakta istemiyorum bir fikri olan var mı...
  19. AfniSoDeadly

STEAM'İ ilk defa kullanıyorum, oyun açılmıyor

ne zaman oynamıştınız? oynadığınız da kullandığınız driver şuan ki ile aynı mı
  20. AfniSoDeadly

STEAM'İ ilk defa kullanıyorum, oyun açılmıyor

Ekran kartı yetmiyor diye düşünüyorum
Top Bottom