Neler Yeni

GTX 750 Xeon 3450 Kullanım Değerleri Normalmi

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Dostum işlemci yükün 60-70 lerdeyken drop yiyorsan anlık işlemci frekansın kısılıyor olabilir o da sıcaklıktan büyük ihtimalle biostan işlemci voltajınızla oynadıysanız düşürün ya da biosu sıfırlayın genelde yüksek voltajtan dolayı işlemci ısınıyor.

invy

80+ Bronze
Dostum işlemci yükün 60-70 lerdeyken drop yiyorsan anlık işlemci frekansın kısılıyor olabilir o da sıcaklıktan büyük ihtimalle biostan işlemci voltajınızla oynadıysanız düşürün ya da biosu sıfırlayın genelde yüksek voltajtan dolayı işlemci ısınıyor.
Voltajla oynamadım msi afterburnerdan bakıyorum frekans kısmıyor

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Voltajla oynamadım msi afterburnerdan bakıyorum frekans kısmıyor
Bilgisayarı kapatıp fişini çek daha sonra anakarttaki bios pilini çıkart 10-15 sny sonra tekrar tak biosun sıfırlanır ya da biosa girip settingsten sıfırlayın bir de öyle deneyin

invy

80+ Bronze
Bilgisayarı kapatıp fişini çek daha sonra anakarttaki bios pilini çıkart 10-15 sny sonra tekrar tak biosun sıfırlanır ya da biosa girip settingsten sıfırlayın bir de öyle deneyin
denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok stok haline çektim sıcaklıklar gine aynı sistem boşta 65 derece şu voltaj ayarlarıylamı oynasak bana termal macundan gibime geldi 3 saat oldu yok olmuş

denicem

yok stok haline çektim sıcaklıklar gine aynı sistem boşta 65 derece şu voltaj ayarlarıylamı oynasak bana termal macundan gibime geldi 3 saat oldu yok olmuş
İşlemcide bi sıkıntı olabilirmi ne biliyim kendini çok ısıtma gibi?

Ekler

• voltaj.PNG
    voltaj.PNG
    327 KB · Hit: 11

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
denicem

o işlemcide max ısı olarak 70 Derece gözüküyor intelin sitesinde macunu değiştir bakalım öyle dene

invy

80+ Bronze
o işlemcide max ısı olarak 70 Derece gözüküyor intelin sitesinde macunu değiştir bakalım öyle dene
100 derecede kapanıyor undervolt yapıp ghz yükseltsem nası olur performans kaybı vs olurmu

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
100 derecede kapanıyor undervolt yapıp ghz yükseltsem nası olur performans kaybı vs olurmu
frekans düşmediği sürece performansın etkilenmez az az voltaj düşürüp test et mavi ekran verdiği zaman bir önceki değere çekersin

invy

80+ Bronze
frekans düşmediği sürece performansın etkilenmez az az voltaj düşürüp test et mavi ekran verdiği zaman bir önceki değere çekersin
yarın termal macunum gelicek sürerim baktım aynı öyle düşürürüm

Şimdi bi valoranta girdim 98 derece diyor termal macun sürmesem daha az sıcaklık olacak heralde

Son düzenleme:

invy

80+ Bronze
termal macun sürdüm ama fayda etmedi voltajlardan hangisini düşürücem üstteki resimden 3 ünüdemi yosksa tek birimi

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
denicem

DVID olması lazım bende tam bilmiyorum eski bioslarda nasıl olduğunu

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
süreli daha 3 saat oldu bu hale gelmiş yok olmuş bildiğin

nası düşürücem voltajını şuan 1200 v kullanıyor
Cok fazla o ben 1.13 tw kullaniyorum 3.3ghz de sen de bi 1.13 1.10 dene

işlemciye macun demişsin :D

1050 ti olur mu hocam

1060 ta olabilir benim için
Olur besler 2.8ghz falan yaparsin 1060 icin bisey diyemem ama yine 2.8 3ghz de rahat besleyecektir diye dusunuyorum

invy

80+ Bronze
Cok fazla o ben 1.13 tw kullaniyorum 3.3ghz de sen de bi 1.13 1.10 dene

Olur besler 2.8ghz falan yaparsin 1060 icin bisey diyemem ama yine 2.8 3ghz de rahat besleyecektir diye dusunuyorum
3.3 ghz lerde denedim 99 a kadar çıktı ama fps gine düşük eski ekran kartı mı taktım amd hd 6670

3.3 ghz lerde denedim 99 a kadar çıktı ama fps gine düşük eski ekran kartı mı taktım amd hd 6670
1328 e kadar dayanıyor voltaj şuan aldıgım fps gtx 750 ile aynı

Top Bottom