Arama sonuçları: *

1. Ahmet3718

Bir tek ben mi böyle hissediyorum

Bir tek üstümüze atom bombası yağdırmadıkları kaldı onun da bize denk gelmemesine umuyorum.
  2. Ahmet3718

Bir tek ben mi böyle hissediyorum

Aslında olması gereken de bu. Ancak milletimiz ekonomimiz olsun mülteci olsun daha sayamayacağım bir çok olaydan artık psikolojisi bozulmuş kafayı yiyecek duruma gelmiş olmalı. Bu durumda ellerinden çok bir şey olmadığından da dışarıya bunu kusuyolardır yani ben bu şekilde düşünüyorum. Bizim bu...
  3. Ahmet3718

Bağlı hoparlör veya kulaklık yok hatası

sürücülerde bir sorun olabilir. masaüstünde windows logosuna sağ tıkla aygıt yöneticisi de açılan pencerede ses giriş ve çıkışları, ses video ve oyun denetleyicileri bölümündeki aygıtlara sağ tıkla ilk önce sürücüleri güncelle de onu dene, sonra sağ tıklayıp devre dışı bırak de sonra tekrar sağ...
  4. Ahmet3718

Kasadan gelen bip sesleri

Bir tane site buldum bip sayısı ve uzunluğuna göre ne anlana geldiği yazıyor https://www.playlaptop.net/bilgisayardan-gelen-bip-sesleri-ve-anlamlari.html
  5. Ahmet3718

Steam açıldığında CPU fanı duruyor?

Msi center da özelliklerden kullanıcı senaryosuna gel orada açık değilse sağ üstteki yazılım denetim modundan fan yazanı aç ve ekranın ortasındaki 4 seçenekten sondakini yani özelleştiri seç orada fan bölümünde cpu fan yazan yere tıkla oradan bakıp ayarlayabilirsin.
  6. Ahmet3718

Bilgisayar Bir Anda Dondu ve Kapandı

Belki bilgisayar aşırı ısınmadan kaynaklı kendini korumak için kapanmıştır diyecem de donup 2 dakika beklemiş sonra yeniden başlamış dediğinize göre. Ekran kartı sürücüsünde bir hata oluşmuş olabilir mi diyecem ama bilmiyorum.
  7. Ahmet3718

Ekran kartı macun değiştim görüntü alamıyorum

Kablo takılı değilken de anakarttan sınırlı bir seviye güç alıp çalışması lazım diye biliyorum.
  8. Ahmet3718

İmkan varsa başka bir sistemde ekran kartını test edebilir. Sorunun sistemde mi kartta mı olduğunu garanti etmek için
  9. Ahmet3718

Acaba takmayı unuttuğunuz bir kablo olabilir mi? Rgb ile fan kablosu ayrıdır diye düşünüyorum ondan belki olabilir bilmiyorum.
  10. Ahmet3718

Kartı açıp temizlediğiniz için garantisi bozulmuştur. İşini bilen bir bilgisayarcıya durumu anlatırsın o biraz inceler uğraşır sana sorunu ve ne yapacağını söyler heralde.
  11. Ahmet3718

arkadaşlar daha yeni pc aldım ve yayın yaparken donmaya ve öyle kalmaya başladı

Belki ısındığı zaman frekansını kısıyordur yani normalde sistemler 99a derece geldiğinde çok fazla ısınmaması için gücü keserler frekansı düşürürler onun gibi bir şey olabilir bence.
  12. Ahmet3718

klavye sadece harf tuşları çalışıyor

Masaüstüyse klavyeyi sök tak olmazsa yeniden başlatmayı dene benim aklıma çok bir şey gelmiyor. Sonradan ortaya çıktığına göre biyere yanlışlıkla basmış olabilir sin o da yeniden başlatınca düzelmesi lazım. Yeniden başlatmayı da istersen gücü tamamen kes yani fişi prizi bataryayı sök sonra 5 10...
  13. Ahmet3718

arkadaşlar daha yeni pc aldım ve yayın yaparken donmaya ve öyle kalmaya başladı

HwInfo uygulamasını indirip yayında hangi parçanın ne sıcaklık ne kullanım değerinde voltajda olduğunu takip et bakalım. Oradan tüm değerleri anlık takip edebilirsin. Buraya uygulamadan ekran görüntüsü de atabilirsin.
  14. Ahmet3718

PC Kasasının içini elektrik süpürgesiyle tozunu almak PC'ye zarar verir mi?

Büyük ihtimalle evdeki elektrikli süpürgedeki gibi toz torbası olabilir tam bilmiyorum
  15. Ahmet3718

Darboğaz mı yiyorum söyler misiniz

Stabil ve uygun driver kurmalısın büyük ihtimalle driverdan kaynaklıdır sorun. İnternette aynı ekran kartını ve sistemi kullananlara bak hangi driver sürümleri uygunsa onu indir, DDU ile mevcut sürücüyü kaldır ve indirdiğin sürümü sıfırdan kur sonra bi test et istersen.
  16. Ahmet3718

Ekran kartı geçişi sonrası darboğaz sorunu

4060 ti yanında işlemciyi yükseltip 7500f, 5800x3d veya darboğaz yapmayacak, hiç olmazsa darboğazı en aza düşürecek işlemci almayı da düşünebilirsiniz, tabii ki eğer bütçeniz yeteri kadar var ise.
  17. Ahmet3718

Ekran kartını tam kullanmama durumu

Oyun içinde fps sınırlama varsa kapat onun dışında işlemci 80 derece yani sıcak çalışıyor macunu yenilemeyeli en az 6 ay olmuşsa işlemci fanını sök termal macunu yenile, yetmezse stok fan kullanıyorsan kule tipi soğutucu al, bütçem yok idare edegörse dersen işlemciye undervolt uygulayabilirsin...
  18. Ahmet3718

EKRAN KARTI STRES TESTİ

O kadar ısınmaması gerekli. Biostan cbp ayarı vb. Kapatılması öneriliyor bikaç ayar, onun dışında macunu yenilemesini öneririm, macun olarak da mx6 veya kronaut tercih edilebilir. Fan doğru takılmamış olsa boşta da sıcaklık fazla olurdu bence ama macun yenilerken düzgün takmaya dikkat etsin.
  19. Ahmet3718

PC bios ekranı gelmiyor

Bios pilini çıkarıp biraz bekleyip tekrar takın. Olmuyorsa pil bitik demektir yenisini almanız lazım. Benim aklıma bu geldi.
Top Bottom