Neler Yeni

Ekran kartı macun değiştim görüntü alamıyorum

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Arkadaşlar asus tuf 1660 süper ekran kartı macun değiştirdim pc ye taktım ama pc açılmıyor ganlar 100% de çalışıyor klavye mouse ışığı yanmıyorda görüntüde gelmiyor ramleri sötüm temizledim yine yok ekran kartını çıkardımtaktım yine yok bios pilini çıkardım bekledim denedim birdaha yine yok ekran kartımı bozuldu 😳🥲

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmet B
Eger pili sökmeden işlem yaptıysanız belki sogutucu veya iletken bir şey biryere degip kısa devre yapmıştır.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eger pili sökmeden işlem yaptıysanız belki sogutucu veya iletken bir şey biryere degip kısa devre yapmıştır.
Kısa devre olsa bence hiç çalışmamalı ama ışıklar yanıypr fanda dönüyor

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet3718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Zeki KÖLE
Kartı açıp temizlediğiniz için garantisi bozulmuştur. İşini bilen bir bilgisayarcıya durumu anlatırsın o biraz inceler uğraşır sana sorunu ve ne yapacağını söyler heralde.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Yunus Şahin
3 yıl boyunca elektronik kart tamiri yaptım
kısa devre parça olsa bile çogu zaman ışıklar ve fanlar çalışır

Fanlardan, bağlantılarından da anlar mısınız hocam?

Bende macunu değiştirdikten sonra fanların RGB yanmamaya başladı. Ama fanlar çalışıyor. Sadece RGB yok.

Ahmet3718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Zeki KÖLE
Bende macunu değiştirdikten sonra fanların RGB yanmamaya başladı. Ama fanlar çalışıyor. Sadece RGB yok.
Acaba takmayı unuttuğunuz bir kablo olabilir mi? Rgb ile fan kablosu ayrıdır diye düşünüyorum ondan belki olabilir bilmiyorum.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Kartı açıp temizlediğiniz için garantisi bozulmuştur. İşini bilen bir bilgisayarcıya durumu anlatırsın o biraz inceler uğraşır sana sorunu ve ne yapacağını söyler heralde.
Başka bir yolu yokmu kartı arkadaşımdan aldım yeni param fln da yok 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba takmayı unuttuğunuz bir kablo olabilir mi? Rgb ile fan kablosu ayrıdır diye düşünüyorum ondan belki olabilir bilmiyorum.
Rgb yok kartta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini taktım

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
bro ben de geçenler de kartın macununu değiştirdim ondan sonra görüntü gelmemeye başladı 2. defa değiştirdim bu sefer böyle oldu tuştan kapatıp açıyorum görüntü gelene kadar başta çok geç geliyordu şimdi 2 3. denemede geliyor bazen tekte geliyor

Top Bottom