Arama sonuçları: *

1. A

Corsair K60 PRO TKL usb bağlantı sorunu

up bende şuan yaşıyorum var mı tavsiyesi olan?
  2. A

Corsair K60 PRO TKL usb bağlantı sorunu

bendede kullandığım iki mouseun usb-type-c kablolarında meydana geliyor kablolar temassızlık yapıyor gibi ama normalde çalışıyorlar benim pcde bişi oluyor anlamadım. tak çıkar olup duruyor ama kablolar bozukta değil.
  3. A

Çözüldü✓ CS2 DÜŞÜK FPS SORUNU

Çok normal hocam bende 3080 5600 var bende aynı değerleri görüyorum dediğiniz gibi 150 altına bile düşüyor bazen. Cs ile alakalı problem.
  4. A

Bilgisayarın Aniden Kapanması

benim şuanlık çözüldüde hocam rebuildden sonra aklımda yinede akım korumalı priz.
  5. A

Hocam bende ilk başta kullandığım ğçlüden falan şüphelendim biri bana ısrarla prizle hiç bi şekilde alakası olamaz dedi anlamadım bende bi akım korumalı prize geçsem güzel olacak. sorunu çözdüğünüze sevindim. 1765118336 Hocam rebuild bir deneyin bendede direkt dediğiniz gibi oluyordu.
  6. A

Hocam siz nasıl tespit ettiniz sorun neymiş sizde.
  7. A

hocam her ihtimale karşı bir rebuild yapıp herşeyi sıfırdan deneyin olmazsa ekran kartından şüphelenmeye başlayabirsiniz. O noktadada pc kapanmadan furmark testi açıp wattı görebildiğiniz bir furmark sürümü olsun 2.7.1 gibi ani güç artışında görüntü kesiyorsa yine psu ve kablodan şüphelenirdim...
  8. A

https://forum.donanimarsivi.com/konu/3080-5600-icin-psu-onerisi-inanilmaz-acil-pc-kapaniyor.1185302/ hocam bu benim yaşadığım bir konuydu problem psudan ekran kartına giden kablolarda tespit ettiğim kadarıyla kabloları söküp tekrar takınız tam oturduğundan emin olun benim konuyada bir göz...
  9. A

Rtx 3080 Düşük GPU kullanımı

Voltaj değil watt hocam ekran kartlarında şöyle bir durum söz konusu diyelim kart 380 watt tdp değerine sahip diz bunu 190watta kullandığınızda fpsiniz yarıya düşmüyor. Yada 380e çıkarınca 2 katına çıkmıyor. Çektiği güç ile tam olarak doğru orantılı değil. Artı olarak kart çok fazla güç çektiği...
  10. A

Rtx 3080 Düşük GPU kullanımı

Ben 2kda aynı sistemle benzer şeyler yaşıyorum arada hocam Forza 5 en top ayarlarda 90 bandı fps alıyorum lol girince mesela ekran kartı ve işlemci kullanımları max 40%de kalıyor oyundan oyuna değişiyor benim kart 400w max çekiyor ben 190w kilitleywrek kullanıyorum. Ona rağmen Forzada bu dediğim...
  11. A

Valorant FPS drop CPU %100 oluyor

Hocam 2k bi monitöre geçmek yüksek ihtimalle rahatlatacaktır ben 3080 kullanıyorum 2kdan wşağısı fps oyunlarda vs sıkıntı çıkarıyor.
  12. A

Ekran Kartı Kasaya Sığmıyor

Reis kartı çapraz yavaşça indir sonra girince düzle bizim kasalardada öyle oldu 3080 falan alınca.
  13. A

Çözüldü✓ İşletim sistemi linux

Biosta secure boot ve csm ile alakalı bir iki ayar var o tek çizgi yanıp sönmesini bunlardan biriyle çözmüştüm. Flasha Ubuntu Linux kurmayı deneyebilirsin çünkü flashı takıp boot ettiğinde direkt masaüstü geliyor onda ordan disklere ve boot kısmındakilere müdahale edebilirsin yani diski seçip...
  14. A

PC Tekte marş almıyor :D

hocam merhaba bunun aynısını yaşadım bir kaç ay önce 1 saniye fanlar dönüp durup geri açılıyordu benim net problem anakart üstündeki power switchinden kaynaklanmasıydı yanlış mı takmıştım tam oturmamışmıydı öyle bir şey oldu onu düzelttim oldu mümkünse bir daha elden geçirin harici switchtende...
  15. A

Discord açabilmem için ne önerirsiniz ?

Hocam bende Kaspersky kullanıyorum vpn dcyi açıp sonra vpni kapattığımda kullanmaya devam edebiliyorum. VPN olmadan açılmıyor yani ek birşeu yok benim PC’de bir deneyin derim.
  16. A

Çözüldü✓ Bu driverlardan biri kasamdaki ışıkları kontrol etmemi sağlar mı?

Aynen hocam frgb fixed Rgb olarak geçiyor hep sabit benimde işlemci fanı frgb.
  17. A

ya fanlarınız argb değil yada bağlı değildir. Kasa fanlar ve kontrolcü nedir?
  18. A

Eğer argb fanlarsa Rgb fusion olanla kapatabilirsiniz
  19. A

Pc işlemci pin değişimi

Hocam o geçen Bendede oldu benzet durum ilk çalıştırdığımda fanlar rgbler yanıp 1-2 saniye sonra kesiyordu gücü sonra 1-2 saniye içinde geri açıyordu. Şu power -+ pinleri varya onun biri azıcık dışarda duruyordu oturttum düzeldi bi kabloları kontrol edin hepsinin tam oturduğundan emin olun.
  20. A

Pc işlemci pin değişimi

Hocam eğik pinle o PC görüntü vermez şuan görüntü alıyor musunuz?
Geri