Arama sonuçları: *

1. A

Pc Bozuldu yardim lazım

Hocam PC’yi prizden çektiniz mi sökmeden önce gücün tamamını kesin.
  2. A

Pc Bozuldu yardim lazım

bios pilini çıkar 10 dk bekle geri tak düzelir.
  3. A

PC EKRANINI TELEFONA YANSITMA

Steamden oynadığın bi oyunsa steamın o özelliği var telefona indirmen lazım
  4. A

Yeni pc açılmıyor siyah ekran

Hocam sistem yeni ise firma ile iletişime geçip bi garantiye yollayın .
  5. A

Ramleri söküp takmayı deneyin hatta önce görüntü kablosunu ekran kartının başka portuna ve monitördede başka porta takmayı deneyin.
  6. A

Hocam psu kablolarını sökmeye gerek yok prize taktığını söksen yeterli. Prizden elektrik almadan önce hepsini tak sonra bios pilini tak ve prize bağla sonra güç ver umarım düzelir.
  7. A

Sıfırlama öyle yapılmıyor kapat PC’yi prizden çek psuyu 0 konumuna al sonra bios pilini sök şöyle bi 10 dakika takma sonrasında takıp bilgisayarı çalıştır bios pili olmadan pc çalışıyor bu arada bi kere yanlışlıkla öyle çalıştırmıştım açıldı pc. Ama sağlıklı bir şey değil. 1734612118 VGA hatası...
  8. A

Bitlocker Uyarısı Yardım

Y olması lazımdı hocam yes anlamında kabul ediyor musunuz diye soruyordu yanlış hatırlamıyorsam
  9. A

Bitlocker Uyarısı Yardım

Yok hocam çıkmaz Asus tuf b450de bende bios update yaparken alıyorum eğer varsa bitlocker diyor devam edin direkt
  10. A

Tecrübesiz Olmama Rağmen Sistem Topladım, EXPO Açılmıyor

Hocam expo ayarında ramin kaç mhze aşırtıldığı gözüküyor ramlerden biri daha düşükse ve sen en yükseğin ayarında çalıştırmak istyorsan sorun yaşayabilirsin örnek benim 3200 ve 3600 aynı model ramlerim vardı profil 1 seçince 3600 mhz yapıyordu ama biri desteklemediği için mavi ekran alıyordum...
  11. A

YARDIM Format Atamiyorum Hata Aliyorum:(

Aynen öyle içindeki win 11 zarar gördü Rufus ile sıfırdan yazın pc özellikleriniz ne bu arada
  12. A

Devam edin ama bi kere içindekiler silindiği için windows dosyaları zarar görmüştür silinmiştir o yüzden temiz flash kurulumu yapın öncelikle 1732987073 Evet hocam artık usb bu ekranda gözüküyor eskiden kurulum ekranında gözükmezdi yeni kurulum arayüzünde biraz değişiklik yaptılar .
  13. A

Hocam o yüzden hata alıyorsunuz o zaman windows format için oluşturduğunuz flash disk o hiç ellememeniz lazım disk 1i. Eskiden win kurulumunda gözükmüyordu format diski sadece kurulum yapılabilen diskler vardı yeni win 11 kurulumu ekranında gözüküyor artık. Sıfırdan format diski oluşturup disk...
  14. A

Disk1 yazanlardan birini silmeye çalışmadınız hiç değil mi ? Disk 0 yazanların hepsini çarpıyla silip kurulum yapmanız lazım mümkünse format diskini temiz bir şekilde tekrar oluşturun orda sıkıntı olabilir.
  15. A

Watch violation mavi ekranını usb WiFi adaptörün driveriri yüzünden alıyordum bi ara Wifi’ye bağlandığı anda çöküyordu pc ve bu mavi ekranı veriyordu.
  16. A

Hocam WiFiye bağlı mısınız adaptör falan kullanıyor musunuz WiFi adaptör.
  17. A

ALT VE CTRL TUŞU BASILI KALMA SORUNU

haa anladım hocam ben klavye olarak anladım aklıma şu geliyor yapışkan tuşlar. shifte 5 kere ard arda basın bi yer açılacak ordan devre dışı bırak kısmını bularak aktif olup olmadığına bakın aktifse deaktif hale getirin.
  18. A

Alacağım sistemi fiyat performans yorumlayabilir misiniz

ne demek hocam <3
  19. A

ALT VE CTRL TUŞU BASILI KALMA SORUNU

garip bi durum peki wired veya bt modda aynı problem devam ediyor mu?
  20. A

Alacağım sistemi fiyat performans yorumlayabilir misiniz

hocam açıkçası green ssd almamanız çok yararınıza olacaktır tasarım yapıyorsanız hafıza ve hızı sizin için fazlasıyla önemlidir diye düşünüyorum. çünkü kayıt esnasında veya aktarımda yavaşlık çileden çıkartır. ssd piyasasını takip eden arkadaşlar kaliteli bi ssd tavsiye ederse daha sağlıklı...
Top Bottom