Çok normal hocam bende 3080 5600 var bende aynı değerleri görüyorum dediğiniz gibi 150 altına bile düşüyor bazen. Cs ile alakalı problem.Selam arkadaşlar. 4060 ve i5 14400Fli sistemim var CS2 de 160-205 arasi FPS aliyorum bazen 150'nin altina bile dustugu oluyor bu kadar az FPS almam normal mi sizce bir yardim edebilirseniz cok sevinirim...
Rx 9060 xt ve i5 14600 kf var 1080 p medium ayarlarda 200-250 ama bazen 150 ye de düşüyoSelam arkadaşlar. 4060 ve i5 14400Fli sistemim var CS2 de 160-205 arasi FPS aliyorum bazen 150'nin altina bile dustugu oluyor bu kadar az FPS almam normal mi sizce bir yardim edebilirseniz cok sevinirim...
Mayıs gibi bilgisayarı ilk aldığımda fps 250-290 arası gidip geliyordu bayadır oynamıyordum son bi hafta falan tekrar oynamaya başlarım fps değerleri berbat bide arkadaşımda birebir aynı sistem var sadece işlemci olarak onun r5 5600 işlemcisi var 450-500 fps alıyor hayret ediyorumÇok normal hocam bende 3080 5600 var bende aynı değerleri görüyorum dediğiniz gibi 150 altına bile düşüyor bazen. Cs ile alakalı problem.
Normal değil bence oyunda bi sıkıntı mı var nedir çözemedimRx 9060 xt ve i5 14600 kf var 1080 p medium ayarlarda 200-250 ama bazen 150 ye de düşüyo
Hocam r5 5600 önbelleğinden dolayı rekatbeçi oyunlarda 14400fe karşı daha iyi olabilir ama cs de sorunlu birazMayıs gibi bilgisayarı ilk aldığımda fps 250-290 arası gidip geliyordu bayadır oynamıyordum son bi hafta falan tekrar oynamaya başlarım fps değerleri berbat bide arkadaşımda birebir aynı sistem var sadece işlemci olarak onun r5 5600 işlemcisi var 450-500 fps alıyor hayret ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normal değil bence oyunda bi sıkıntı mı var nedir çözemedim
Bende kullanıyorum aynı işlemciyi daha hiç 300 üzerini bile görmedim nasıl 450-500 alıyormuş?.Mayıs gibi bilgisayarı ilk aldığımda fps 250-290 arası gidip geliyordu bayadır oynamıyordum son bi hafta falan tekrar oynamaya başlarım fps değerleri berbat bide arkadaşımda birebir aynı sistem var sadece işlemci olarak onun r5 5600 işlemcisi var 450-500 fps alıyor hayret ediyorum
Normal değil bence oyunda bi sıkıntı mı var nedir çözemedim
Oyunla ilgili bi sorun sanırımRyzen 5 7600 Rx7700Xt li sistemde yoldaş maplerinde 250 alıyorum fakat durduk yere 150 civarına düştüğü oluyor
Aynen olabilir bi düzeltmediler şu oyunuHocam r5 5600 önbelleğinden dolayı rekatbeçi oyunlarda 14400fe karşı daha iyi olabilir ama cs de sorunlu biraz
Valla bende il başta çok şaşırmıştım ama mümkün demekBende kullanıyorum aynı işlemciyi daha hiç 300 üzerini bile görmedim nasıl 450-500 alıyormuş?.
Doğru o oyunun optimizasyonu berbat ben söylediğim fps leri en düşük ayarlarda bide güç ayarları nvidia ayarları falan düşinebileceğin her şey performans a ayarlı ona rağmen fps değerleri çöp7700xt 7600 işlemci ile 200 300 arası alıyorum 2k da ama optimizasyonu çöp oyunu
normal değil driverini ddu ile silip güncel driver yükle sonra arka plan uygulamalarını kapa, denetim masasından cs yi ekleyip maks fps var 2 adet onları açık seçip maksimum değeri seç sonra güç modunu da maksimum performans seç ardından windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs yi ekle maksimum performans seç sonra cs steam başlatma kodlarına da aşağıda yazdığım şeyi yapıştır ardından arka plan uygulamalarını kapayıp oyun modunu aç ve tekrar dene düzelmiş olması gerekecekSelam arkadaşlar. 4060 ve i5 14400Fli sistemim var CS2 de 160-205 arasi FPS aliyorum bazen 150'nin altina bile dustugu oluyor bu kadar az FPS almam normal mi sizce bir yardim edebilirseniz cok sevinirim...
artı olarak nihai performansı aktif et yt den bak ona danormal değil driverini ddu ile silip güncel driver yükle sonra arka plan uygulamalarını kapa, denetim masasından cs yi ekleyip maks fps var 2 adet onları açık seçip maksimum değeri seç sonra güç modunu da maksimum performans seç ardından windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs yi ekle maksimum performans seç sonra cs steam başlatma kodlarına da aşağıda yazdığım şeyi yapıştır ardından arka plan uygulamalarını kapayıp oyun modunu aç ve tekrar dene düzelmiş olması gerekecek
-nojoy -novid -threads (buraya parantez işaretlerini silip işlemcin kaç threads ise o değeri yaz) -mat_disable_bloom +violence_hblood 0 +r_drawparticles 0 -console +r_dynamic 0 -limitvsconst +cl_forcepreload 1 -fullscreen
Sağol kankam zaten burdaki her şey yapılı durumda şaşkınlığımın sebebi de bu yüzden kuzenimde 3050 ve i5-12400f olmasına rağmen 300 fps leri görüyor bir tek bende mi bu sorun var bilmiyorum yazdıklarından sadece ddu ile driverları silip temiz kurulum yapmayı denemedim onu da denerim bir faydası olur umarımnormal değil driverini ddu ile silip güncel driver yükle sonra arka plan uygulamalarını kapa, denetim masasından cs yi ekleyip maks fps var 2 adet onları açık seçip maksimum değeri seç sonra güç modunu da maksimum performans seç ardından windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs yi ekle maksimum performans seç sonra cs steam başlatma kodlarına da aşağıda yazdığım şeyi yapıştır ardından arka plan uygulamalarını kapayıp oyun modunu aç ve tekrar dene düzelmiş olması gerekecek
-nojoy -novid -threads (buraya parantez işaretlerini silip işlemcin kaç threads ise o değeri yaz) -mat_disable_bloom +violence_hblood 0 +r_drawparticles 0 -console +r_dynamic 0 -limitvsconst +cl_forcepreload 1 -fullscreen
artı olarak nihai performansı aktif et yt den bak ona da