Arama sonuçları: *

1. Alkameturkes

RGB NASIL KULLANIRIM?

Anakartını imzadaki anakart varsayarak şunu önerebilirim rbg fan çoklayıcı satın al tüm rgb kablolarını ona tak ve kablonun ucunu anakartında bulunan RGB_HEADER soketine tak o şekilde kontrol edebilirsin
  2. Alkameturkes

Cpu mu soğutucu mu sorunlu?

Hocam konudan bağımsız imzada gördüğüm için soruyorum cpu yük altında kaç derecede çalışıyor?
  3. Alkameturkes

Cpu mu soğutucu mu sorunlu?

Hocam fanları çıkartıp tekrar montaj vs. yaptın mı onu dener misin ayrıca işlemcinin termal macununu da değiştirip öyle değerlere bi bakar mısın
  4. Alkameturkes

Kule tipi soğutucumun argblerini nasıl aktif edebilirim

Mobilde imza gözükmüyor hocam ayrıca anakartta rgb soketi göremedim
  5. Alkameturkes

Kule tipi soğutucumun argblerini nasıl aktif edebilirim

Anakartta rgb soketi olması lazım Anakart modelini yazar mısın
  6. Alkameturkes

Gigabyte anakartımın üst mosfet bloğu sıvı soğutmaya dokunur mu?

XPG'nin sitesinde 240 mm radyatör desteği yazıyor sorun olacağını sanmıyorum
  7. Alkameturkes

Sistemde darboğaz var mı?

Hocam sistemini yazar mısın rx 7800xtli sistem toplayacağım parçaları araştırıyorum.
  8. Alkameturkes

Ekipmanları Biraz Fazlamı Abarttım?

Hocam güle güle kullan senin içine sindiyse önemli değil. Severek aldıysan sorun yok :)
  9. Alkameturkes

Anakart işlemci değiştirdim bilgisayar açılmıyor!

dostum f1'e bas eğer tekrardan reset atıyorsa reset atarken bios tuşuna basarak biosa gir ver ordan ayarları kontrol et UEFİ ayarlarında değişiklik yap tekrar dene
  10. Alkameturkes

işlemci ile alakalı bir uyarı vermemiş pili çıkartıp taktığı için bu uyarıyı almış olabilir
  11. Alkameturkes

Hocam en fazla 1 dakika yeterli olur
  12. Alkameturkes

Anakart üzerinde yanan bi led var mı? Kaç tane ram var çıkartıp takar mısın, 2 taneyse 1 tanesini takıp açmayı dener misin. ramleri tek tek deneyerek açmayı dene eğer olmazsa bir silgi yardımı ile ramların dişlerini temizle o şekilde tekrardan dene 1707976972 Çok büyük ihtimalle ramlerde sorun...
  13. Alkameturkes

Dostum anakartı sıfır mı aldın? Anakart soketlerinin hepsini taktığına emin misin onu kontrol eder misin Kasayı açtığın zaman ışıklar yanıp sonrasında kapanıyor mu yoksa açık mı kalıyor?
  14. Alkameturkes

Adblocker önerisi istiyorum.

Adguard kullanıyorum sorun yaşamadım
  15. Alkameturkes

Çözüldü✓ Bilgisayardan anlayanlar lütfen yardım usb portları açık kalıyot.

anakart markanla beraber pc kapatınca klavye ve mouse ışığı nasıl kapatılır diye googlua yaz biosdan ayarı var nasıl kapatılacağına dair onu yaparsın
  16. Alkameturkes

Amd Ryzen5 5600 anakart önerisi

Yani yaşayacağın sorun dar boğaz olur(işlemci-ekran kartı uyumu) onun dışında sanmıyorum sorun yaşayacağını anakartların şu ekran kartı bu ekran kartı diye böyle spesifik bir seçenek sunma gibi durumları yok.
  17. Alkameturkes

Amd Ryzen5 5600 anakart önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b550-gaming-x-v2-amd-b550-soket-am4-ddr4-4733-o-c-m-2-anakart.html bunu kullanıyoruz memnunuz 1703840197 @HacıSOFU daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum
  18. Alkameturkes

Sonunda toplaması bitti. 53K’lık yeni sistem yorum önerilerinizi alabilirim , bu fiyata daha iyi ne olabilirdi

hocam çok iyi fiyat valla sevindim artık parça parça filan bir şekilde toplayacağım ben de denk geldikçe alırım artık
  19. Alkameturkes

Sonunda toplaması bitti. 53K’lık yeni sistem yorum önerilerinizi alabilirim , bu fiyata daha iyi ne olabilirdi

Mük hocam. Ekran kartı ne kadara geldi ben de benzer bir sistem olarak 4070ti'lısını mı yapsam diye düşünüyorum. Kasa olara nzxt h9 vs. tercih edebilirim. Hayırlı uğurlu olsun
Top Bottom