Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

HDMI Çoğaltıcı Arıyorum

Merhabalar tek bilgisayar kasasından hem monitöre hem de TV ekranına aynı anda yansıtmamı sağlayacak çoğaltıcı arıyorum birkaç tane buldum ama işe yaramıyor
  2. AlpacinoTR

Bu BİOS sürümünü kuran var mı ?

o zaman en iyisi amd 23.3.1 kurup geçmek :D
  3. AlpacinoTR

Bu BİOS sürümünü kuran var mı ?

Merhabalar anakartımın yeni bios sürümü çıkmış ama beta sürümünde, bir çılgınlık yapıp kurup kullanan var mı ? https://www.msi.com/Motherboard/B550M-PRO-VDH/support
  4. AlpacinoTR

Biosumu Güncellerken Ekrana Görüntü Gelmiyor

Merhaba biosumu bios üzerinden güncellerken ekrana görüntü gelmiyor bilgisayara reset atıp hdmi kablosunu bağlayıp format atmak zorunda kalıyorum. aynı şekilde flash bioslada güncellemek istediğimde anakarttaki tuşa basıyorum kapanıp açıldığında görüntü ekrana gelmiyor. anakartım ; MSI B550M PRO-VDH
  5. AlpacinoTR

CD ROM çalışıyor ama okumuyor ?

merhabalar evde şans eseri bulduğum cd rom var harici bağlantı kablolarıyla şeklinde pc ye taktım cd yi alıyor ama okumuyor sorun nedir acaba ? bilgisayarcıya gitsem saçma sapan şeyler söyleyip fahişfiyat alacaklar
  6. AlpacinoTR

Çözüldü✓ PC açılırken ekran şeritlenmesi

acaba format attın mı ?
  7. AlpacinoTR

Çözüldü✓ PC açılırken ekran şeritlenmesi

eğer sonradan geçiyorsa ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum. önceki bilgisayarımda aynı sorun vardı.
  8. AlpacinoTR

Amd ekran kartı ayarları yapma

FPS oyunları oynuyorsan amd radeonda e-sport ayarını seçmelisin. amd smart access memory özelliğini açarak da fps değerini yükseltebilirsin.
  9. AlpacinoTR

Yeni Pc Kasma Sorunu

Acaba ramlerde bir sorun mu var
  10. AlpacinoTR

Yeni Pc Kasma Sorunu

furmark testi yaptın mı ? veya pc mark ? sonuçları bi atabilir misin
  11. AlpacinoTR

Yeni Pc Kasma Sorunu

tüm driverları güncelledin mi ? ekran kartı , chipset , windows gibi ?
  12. AlpacinoTR

Asus GeForce RTX 3080 Rog Strix ile AMD Ryzen 9 5900X darboğaz yaparmı?

ben kullanıyorum mükemmel bir ekran
  13. AlpacinoTR

Msi Afterburner Gpu Sıcaklığı Çıkmıyor

şaka gibi , altlarda kalmış. önceki sürümlerini kullanıyordum en başlarda oluyordu.
  14. AlpacinoTR

Msi Afterburner Gpu Sıcaklığı Çıkmıyor

şu şekilde seçenekler çıkıyor sadece bunun nedeni nedir ?
  15. AlpacinoTR

R5 5600G ekran gelmiyor

aynen öyle. birde anakartta flash bios desteği olsaydı hemen halledilebilirdi.
  16. AlpacinoTR

R5 5600G ekran gelmiyor

veya ramleri söküp geri taktın mı ?
  17. AlpacinoTR

Pc toz temizlemek için süpürge kullanılır mı

Sana önerim hava püskürtmeli kompresör kullanman, hem hızlı hemde kolayca temizlersin
  18. AlpacinoTR

USB belleğim bozuldu galiba

hocam programı açıyorum usb takıyorum donuyor çıkarıyorum düzeliyor. usb takılıyken açıyorum program açılmıyor şaka gibi 1645740231 usb aygıt tanınmadı hatası veriyor ayrıca
  19. AlpacinoTR

hocam yalnız 256 gb bellek exFAT olması gerekmiyor mu? 1645739416 ve dediğiniz gibi yazdım hiç tepki vermedi cmd de yazı bile çıkmadı
  20. AlpacinoTR

sorunlu usb g sürücüsü ve boyutu yazmıyor üstüne tıkladığım zaman donuyor.
Top Bottom