30 saniye civarında tepeden aşağıya doğru inerek azalıyor sonra kayboluyor. herhangi bir performans kaybı falan yok ekran kartında. ama özellıkle güne ilk başlarken pc soğukken açıldıgında boyle oluyor.eğer sonradan geçiyorsa ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum. önceki bilgisayarımda aynı sorun vardı.
acaba format attın mı ?30 saniye civarında tepeden aşağıya doğru inerek azalıyor sonra kayboluyor. herhangi bir performans kaybı falan yok ekran kartında. ama özellıkle güne ilk başlarken pc soğukken açıldıgında boyle oluyor.
elimde display kablosu yok yedek ama hdmı var o da 144 hz vermedıgı ıcın kullanmıyordum. Dp kablosundan da kaynaklanıyor olabılır mı ki?Farklı kablo(HDMİ veya DP) ile deneme şansınız var mı?
Evet, aynı sorunu ben de yaşadım. Ekran kartını garantiye verdim ve sorun kablodan çıktı. Denemekten zarar gelmez 60hz ile 2 dakika gözetleyin eğer sorun çıkmazsa ilk işiniz kablo almak olsun.elimde display kablosu yok yedek ama hdmı var o da 144 hz vermedıgı ıcın kullanmıyordum. Dp kablosundan da kaynaklanıyor olabılır mı ki?
evet haklı çıktınız. şimdi hdmı ile denedım herhangi dalgalanma olmadan pc açıldı. DP kablosunda demek ki problem var. teşekkürler.Evet, aynı sorunu ben de yaşadım. Ekran kartını garantiye verdim ve sorun kablodan çıktı. Denemekten zarar gelmez 60hz ile 2 dakika gözetleyin eğer sorun çıkmazsa ilk işiniz kablo almak olsun.
Rica ederim önemli değil.evet haklı çıktınız. şimdi hdmı ile denedım herhangi dalgalanma olmadan pc açıldı. DP kablosunda demek ki problem var. teşekkürler.