Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Rise Launcher Bilgisayarımı Donduruyor

Sorunun bilgisayarın teknik özellikleriyle alakası yok, 12100f ve RX 6600 var. CS oynarken arkadaşlarla Minecraft giresimiz geldi ve premiumları olmadığı için Craftrise girelim dedik. Launcher'de normal şekilde oyun oynarken oyun donuyor, bilgisayar da donuyor, mouse klavye mikrofon çalışmıyor...
  2. ArdaM

RX 6600 ekran kartım ile bu bilgisayar bileşenleri takas edilir mi?

Yanlış anlamışsınız hocam. Adam RX570 + Ram + 1500 TL demiş, ben de iki rami 800 alıp RX570+2300 TL dedim.
  3. ArdaM

RX 6600 ekran kartım ile bu bilgisayar bileşenleri takas edilir mi?

Ramlere (MHz vs. bilmesem de) 400'er TL desek RX 570 + 2300 TL yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam iki kart arasındaki fark 2300'den bayağı daha fazla. Yanılıyorsam düzeltin
  4. ArdaM

Yanlışlıkla USB Root Hub 3.0'ı Kaldırdım ve Geri Gelmiyor

PCI Root Port bilmem ne bir şey indirdi res atıyorum bakalım o muymuş. Değilse arkadaşın attışı Intel linkini deneyeceğim 1658692350 Bilgisayar açıldığında port yeniden çalışmaya başladı. La bir port kırık, öbürü de çalışıyordu ama power surge uyarısı vermeye başlayıp sonradan tamamen çalışmayı...
  5. ArdaM

Opsiyonel güncellemeler kısmında birkaç driver varmış, yok sanmıştım. Şimdi onları kuruyorum, sonucu yazarım.
  6. ArdaM

Arkadaşlar, eski laptopumla uğraşırken sağlam gözüken ama çalışmayan USB 3.0 portunu bi devre dışı bırakıp açayım da belki düzelir dedim. Aygıt yöneticisine girdim, portu aramaya başladım ve USB Root Hub 3.0 diye bir şey bulup o port zannedip uninstall dedim ama direkt tüm portlarmış. Şu an...
  7. ArdaM

Çözüldü✓ SD Kartı Biçimlendirirken Unutup Kabloyu Çıkardım

Merhaba, birkaç saat önce kullandığım bir SD kartı yeni fotoğraf makinesinden eskisine taktım ve makine dosyaları desteklemediği için hata verdi. Ben de kartı biçimlendireyim dedim ama bitmeden yanlışlıkla makinenin kablosunu çıkardım ve yarım kaldı. Şu an bilgisayara takınca gözükmüyor, aygıt...
  8. ArdaM

CS:GO oynarken MSİ Afterburner açılmıyor

Başlatma seçeneklerine '-allow_third_party_software' yazman gerekiyor.
  9. ArdaM

.

Başlığı düzelt, yoksa Abdullah abi görürse konuyu kapatır :ROFLMAO:
  10. ArdaM

İşlemcim Bir Anda 95 Dereceye Çıktı Ve Düşmüyor!

Macun alacağım zaten bu hafta, undervolt'luk durum değil şu an boşta ve kasa kapağı açık hala 95 derece, bir sıkıntı var yazılımsal bir oynama da yapmadım
  11. ArdaM

Evet yazıyor ya :D 1604938652 Yok hocam 2 gün önce sıfır sıkıntı iken dün bir anda ısındı şu an sadece google açıkken 95 derece :/
  12. ArdaM

Dün bilgisayar her zamanki gibi açık dururken takılmalar fark ettim. CS girecektim, ölüm maçına girdiğimde 250 yerine 70-80 FPS aldığımı gördüm. İşlemci sıcaklığına baktım ve 95 derece olmuş. Bugün yeniden girdim ve sabit 95 derecede işlemci, ve o kadar düşük performans alıyorum ki. İşlemci stok...
  13. ArdaM

DA-SISTEM3 VEYA DİĞER SİSTEMLERDE PSU SEÇEMİYORUZ ACABA İÇİNDE VAR MI?

Kasaya dahil PSU oluyor genelde, güç kaynağı olmayan sistem olmaz.
  14. ArdaM

youtube videolar neden böyle gözüküyor ?

Telefonda en boy oranından kaynaklı olan şeyi mi diyorsun anlamadım
  15. ArdaM

Bilgisayari kapattiktan sonra psu tuşundan kapatmak

Mantıklı bir sebep [emoji41]
  16. ArdaM

Bilgisayari kapattiktan sonra psu tuşundan kapatmak

Sorun olmaz tabii, ama ne gerek var :D
  17. ArdaM

Bu değerler normal mi?

Boştaki değer çok önemli değil, yük altında ısınıyor mu o önemli
  18. ArdaM

GTX 1650 SUPER FORTNİTE FPS SORUNU

Şu oyunun optimizasyonuna ne yaptılar ya? 1660 ti ve 2600 ile her şey orta görüş mesafesi destansıda 120-150 fps anca alıyorum
  19. ArdaM

Minecraft Optifine java hatası

Farklı bir optifine sürümü dene bazıları bozuk oluyor. Aynı sürüm için olan farklı bir optifine kurarsan muhtemelen düzelir.
Top Bottom