Arama sonuçları: *

1. Arif0

7800XT Coil Whine Sorunu

Bende shappire RX 6800 var onda da Cw var. 3.5mm jak kulaklık kullanmadığın sürece sesi duymuyosun bile. Jak da titreşimden kulaklığın içine giriyor ses nedense : D
  2. Arif0

Bilgisayarıma ne virüsü girdi?

Lively i bende kullanıyorum. Bu şekil bişeye rastlamadım.
  3. Arif0

Bilgisayarıma ne virüsü girdi?

Ne olduğunu anlamadım. Tlaıncher ile mc oynuyorsun ve olay masa üstündeki foto ise js yani java ile yapılmış. İndirdiğin mod felan varsa java ile içine gömülünce kaspersky vs bulamıyor.
  4. Arif0

Çözüldü✓ Oyun oynarken görüntü gitti

Statik elektrikden dir. Çözümü bilmiyom.
  5. Arif0

Sistem Güncelleme Mantıklımı

Ozaman anakart ve psu ya da bi üflemen gerekiyor gibi duruyor. Akıl vermiyom ama bi araştırsan iyi edersin.
  6. Arif0

WİNDOWS 11'e YÜKSELTME YAPILIRMI ?

Laptop ise skıntı olmaz. Anakart ı aldığınızda win 10 oto lisanslı geldiyse gene skıntı olmaz.Bu tip lisanslar anakart a gömülü oluyor. Sen sonradan 20-30 tl lik sitelerden lisansladıysan skıntı olur.
  7. Arif0

Cyberpunk 2077 düşük gpu kullanımı

Priz de oyna
  8. Arif0

Komple Sistem kaça satabilirim?

40-45k gibi gider
  9. Arif0

internetim 500 mbps ama neden böyle indiriyor

Hocam 500mbit de 1 mb indirme ne ya. Ben kablonet de 35mbit 4.2mb indirme yapıyorum. Çözülcekse uğraşmaya değer tabii ki.
  10. Arif0

internetim 500 mbps ama neden böyle indiriyor

Dns değiştir belki düzelir
  11. Arif0

.

Format attığın usb ile bi bak bakalım ssd ve hdd takılımı tam : D (Bios a girmeden başlatma seçeneklerinden seç usb yi) Olmadı klavye de bi skıntı olabilir yada anakartın usb tarafı statiklenmiştir. Kontrol çubuğu ile bi kontrol etmeyi dene.
  12. Arif0

CS2 de stutter sorunu

Bi tık darboğaz var. Grafikleri azıcık yükseltmeyi dene. Bide anti alising kapatmayı dene.
  13. Arif0

CS2 de stutter sorunu

-high -treads (işlemci çekirdeği neyse + 1 ekleyip yaz) ile başlatmayı dene.
  14. Arif0

RX 5600X RX 6800 Darboğaz Sorunu

Kaç kere daha açılacak bu konu? yok yapmaz aynı sistemi bizzat kullanıyorum : D Çok darlanırsan işlemciye OC yapıştır (sıvı veya kule soğutma olabilir)
  15. Arif0

win11 yüklesem nolur?

Sıkıntı çıkmaz hocam. Ama ben W10 da kalırdım, genede siz bilirsiniz : D
  16. Arif0

win11 yüklesem nolur?

Rufusun win11 için bypass ları var .iso yu yazarken bypass yap diye seçerseniz sıkıntı olmaz. Onun haricinde sıkıntı olmaz ama performansının artacağını düşünüyorsan, yanılıyor olabilirsin. Ama olmayadabilirsin. W11 makyajlı W10 olduğundan haila dengesiz, toparlayamadılar bi türlü : /
  17. Arif0

Win 11 defender rat lı dosya bulabilir mi?

Taratın hocam ama win defender ı ben pek sağlıklı bulmuyorum. Kaspersky sanırım en rahatı. Tabi moddb gibi bir yerden indirdiyseniz virüs çıkmıyor genelde. Kontrolden geçiyor tüm modlar.
  18. Arif0

Crack diye bir ses geliyomu dosyadan XD
  19. Arif0

Dosya büyük değilse virüstotal kullan.
Top Bottom