Merhaba acaba nereye indiriyorsunuz ? ssd hd yoksa m2 mi ?dün 3 mb ile indirme yapıyordu şuan 12 oldu![]()
eğer süperonline kullanıyorsan herkes bu sorunu yaşamakta.dün 3 mb ile indirme yapıyordu şuan 12 oldu![]()
1.2 mb ile iniyor biti kapattım m2 ssd ye iniyorMerhaba acaba nereye indiriyorsunuz ? ssd hd yoksa m2 mi ?
Steam sol üstten idirmeler indirme hızını saniyede bit cinsinden gösteri kapat bence. Bunla akası yok ama mb cinsinden göstermesi daha güzel olur.
549 u 8 e bölünce ortalama indirme hızın 65-70 arasında olmalı ama senin 2-3 tahmin ediyorum. Bilmiyorum tam nedenini ama steam ,sunucular pc , disk vb bir sürü nedenden biri olabilir.
aynen superonline hocameğer süperonline kullanıyorsan herkes bu sorunu yaşamakta.
süperonline da sorun var denildi uğraşmaya değerse yapabilirimDns değiştir belki düzelir
Hocam 500mbit de 1 mb indirme ne ya. Ben kablonet de 35mbit 4.2mb indirme yapıyorum.süperonline da sorun var denildi uğraşmaya değerse yapabilirim
Speedtestte Turkcell sunucusu hariç bir sunucuda test yap.dün 3 mb ile indirme yapıyordu şuan 12 oldu![]()