Arama sonuçları: *

1. Arsek

Mouse hareket ettirince gelen parazit sesi

coil whine sesidir bendede var. bir zararı yook ama kasa size yakınsa sinir bozucu
  2. Arsek

%1 ve %0.1 fps değerlerinin düşük olması neyden kaynaklı olabilir

Hangi oyunlarda darboğaz yasıyorsunuz ? Hiç İşlemci hızına baktınızmı acaba belki bios ayarları sıfırlanmıstır veya dengeli güç modundadır bilgisayar
  3. Arsek

%1 ve %0.1 fps değerlerinin düşük olması neyden kaynaklı olabilir

dediğin gibi fps drop yaşıyorsun Cpu ve Gpu nun kullanım ve sıcaklık oranlarına bak. Ram in kullanım oranına bak birde oyunu hangi diske kaydettiysen o diskin sağlığına bak belki disk ile alakalıdır
  4. Arsek

Çözüldü✓ Kasaya led takacagim psu guc

jumper kabloyu anakarta bağlamak için demişlerdir. en mantıklısı molexten güç almak ve alırken zaten molexin başlıgını keseceğiniz için direk düz bir şekilde bağlayıp elektrik bandı ile kapatacaksınız. ledide kasayı döşeyin kablo yeri arka panele giden kablo kanalına yakın olsun ki görüntü...
  5. Arsek

Çözüldü✓ Kasaya led takacagim psu guc

argb led soketi 5v volt verir ? arkadasın ledi 12v ile çalısır büyük ihtimalle
  6. Arsek

14700K ısınma sorunu

hiç değil büyük ihtimalle sıcaklıktan dolayı hız düşüyor. testi yaparken sıcaklıklara baktınızmı ? ve yüksek sıcaklıkta fanlar kaç rpm de calısıyor onlarada bakarmısınız daha yeni aklıma geldi belki sessiz moddadır fanlar. ama sessiz modda olsa bile 100 derecede tam calısmaları lazım. neyse siz...
  7. Arsek

14700K ısınma sorunu

hocam o işlemciye bu macun olmamış. evet işlemciniz çok ısınıyor teknolojileri gereğiyle ama şu adımları yapark-kontrol ederek düzeltebileceğinize inanıyorum. -termal macununuzu termal grizzly nin kryanut modeli veya yapabilirseniz sıvı metal macunu ile değiştirin. (bu yapabileceğiniz en...
  8. Arsek

14700K ısınma sorunu

termal macununuz nedir ? ve soğutucu bloğunda bir etiket var onu kaldırdınız değil mi ?
  9. Arsek

Beyler 3 tuşa aynı anda basamıyorum oyunda 2 tuşu algılıyor en fazla

çokta fazla işe yaramıyor
  10. Arsek

Bilgisayar bileşenlerim uyuşmuyor galiba bu konuda bilgilendirimisiniz

bir sorun yok bileşenlerinde darboğaz vs herhangi birşeyle karsılamazsın. yazılımsal bir sorun var büyük ihtimalle. nvidia ekran kartı ayarlarında fps kilidi olabilir belki emin değilim
  11. Arsek

EPİC GAMES ADLI DOSYADAKİ UE_5.1 DOSYASI

herhangi bir sıkıntı olamz unreal engine yazılımı o oyun geliştirmek için kullanılıyor epic gamese gir unreal engine tıkla sağ üste motoru yükle yazıyor onun yanından kaldır de ya da direk dosyasını sil
  12. Arsek

Laptop fanı problem yardım.

fan hızını ayarlayan bir çip var, fan kısmına yakın tarafta olması lazım belki bu bozulmuştur belkide fanın dönmesini enelleyen bişe vardır toz vs vs 1696286375 fan hıznı ayarlayan diyorumda klavye verileri gibi bir çok şeyi yapıyor adı I/O multicontrellor olması lazım ama yeni nesil...
  13. Arsek

Termal bakım sonrası işlemci sıcaklığının eskisinden daha fazla olması

hocam 1gr thermal grizzly almak mantıklımı sice ? 2 3 yıl götürürmü emin değilim ?
  14. Arsek

Pc yi 6 ay açık bıraksam ne olur

HOCAM KARDEŞİNİN MUTLULUĞU İÇİN.
  15. Arsek

hocam anlamakta sorunmu yasıyorsunuz adam kardeşi için yapıyor roblox için değil.
  16. Arsek

ya hiçbişe olmaz rahat olun arada bir de yeniden başlatırlarsa fatura dışında herhangi bir zarar gelmez benim sistemimi 3 ay açık tuttum hiçbirşey olmadı
  17. Arsek

Çözüldü✓ Sıfır pc ilk açılırken siyah ekranda mouse imleci geldi neden?

hatalı windows kurmuslardır temiz bir format atın (win 11 öneririm) https://software.download.prss.microsoft.com/dbazure/Win11_22H2_Turkish_x64v2.iso?t=08a438e2-a582-47f2-8ade-b34107e8a9ff&e=1695127400&h=30fe073702091d4e6b29f3e1fbe51db8e7106999a0f03c06ecc164fb514bf181 iso dosyası linki burda...
  18. Arsek

Redmi note 10s çökme sorunu

2 yıl boyuca kullandım kısın hiç ısınmazdı yazında çok uzun kullanınca ısınırdı ama pubg de hiç 60 fps in altına düşmezdı yani deli gibi ısınan bir işlemci değil !
  19. Arsek

Üfleme makinası alacağım da temizlik için

https://www.akakce.com/sac-kurutma-makinesi/en-ucuz-powertec-tr-901-turbo-profesyonel-2000-w-fon-makinesi-fiyati,1065828.html kendim kullanıyorm fön baslıgını tak , çok güçlü
Top Bottom