Neler Yeni

Laptop fanı problem yardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğukan Aksu
saygılar herkese bir adet laptopum var eski model bir MSI laptop un fanı normal bir şekilde çalışırken artık çalışmamaya başladı fanları turbo moduna alıyorum dönmüyor bilgisayar açıldığında dönmüyor bazen kafasına estiğinde keyfine göre çalışıyor oyunlarda performansımı düşürüyor. Şuna da değinmek istiyırum fan tak tak diye ses çıkarıyor yani dönecek ama dönemiyor yeri gelincede dönüyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
saygılar herkese bir adet laptopum var eski model bir MSI laptop un fanı normal bir şekilde çalışırken artık çalışmamaya başladı fanları turbo moduna alıyorum dönmüyor bilgisayar açıldığında dönmüyor bazen kafasına estiğinde keyfine göre çalışıyor oyunlarda performansımı düşürüyor. Şuna da değinmek istiyırum fan tak tak diye ses çıkarıyor yani dönecek ama dönemiyor yeri gelincede dönüyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz.
fan hızını ayarlayan bir çip var, fan kısmına yakın tarafta olması lazım belki bu bozulmuştur belkide fanın dönmesini enelleyen bişe vardır toz vs vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

fan hızını ayarlayan bir çip var, fan kısmına yakın tarafta olması lazım belki bu bozulmuştur belkide fanın dönmesini enelleyen bişe vardır toz vs vs
fan hıznı ayarlayan diyorumda klavye verileri gibi bir çok şeyi yapıyor adı I/O multicontrellor olması lazım ama yeni nesil laptoplarda nolmus ne değişmiş bilemiceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğukan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şimdi bios u açtım bios u açında fanlar uçak motoruna dönüyor ama çok da dengesiz dönüyor şuan problem yok ama sürekli bu problem karşıma çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fanları yeni temizlettirdim toz moz yok şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğukan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam driverlar yüzünden olabilir mi bilgisayara format attım ve hiçbirşey indirmedim

brsokcu

80+ Bronze
Dostum fan bozulmuş olabilir mi ? Bende de bozuk fan vardı belirli bir devirde mükemmel dönüyordu belli başlı devirlerde takılıyordu ses çıkarabiliyordu. Arkadaşın dediği gibi entegrede problem olsa hiç dönmez yada devir ayarlayamazdın. Yüzde 99 fan bozuk

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vesalius
yazılımsaldan çok donanımın kendisinde sorun var gibi duruyor. Sağlam bir fanla test edilip ona göre kesinleştirilmesi lazım

Top Bottom