Arama sonuçları: *

1. Aususlike

Mavi Ekran Mavi Ekran Sorunu Nasıl Çözülür

Resmi dosya olarak ekledim. Bilgisayarı açtıktan 5-10 dk sonra bilgisayar kapanıyor. Daha önce hiç mavi ekran sorunu yaşamıyordum o yüzden neden oluyor ve nasıl çözülür bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
  2. Aususlike

Bilgisayar hata veriyor.

Anlamadım hocam. Çok teşekkür ederim, zaman ayırdınız, uğraştınız 🙂
  3. Aususlike

Bilgisayar hata veriyor.

https://dosya.co/oq6xre3l793j/sistem_bilgisi.zip.html
  4. Aususlike

Bilgisayar hata veriyor.

1645165006 yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bilgisayardan anlamıyorum:)
  5. Aususlike

Bilgisayar hata veriyor.

bilgisayardan çok anlamıyorum. Neredeyse hiç. Belki çok kolay Bi çözümü var olabilir. 🙂
  6. Aususlike

Bilgisayar hata veriyor.

Merhaba. Başlığa ne yazacağımı bilemedim. Şimdi başta Bi oyuna girmeyi denedim. Denedim. Denedim. Almadı. Görev yöneticisinden bakayım dedim. Ona da girilmedi. Geforce da aynı şekilde. Hadi steam, Google falan giriliyorda. Anlamadım. Birde bilgisayarı başlatınca Bi hata vermeye başladı. Ekledim...
  7. Aususlike

Ekran kartı kullanımı %20

Hocam gtx 1660 super ile medium da 15fps almam normal gelmiyor bana. Zaten sistem gereksinimlerine önerilen ekran kartına eşit benim ekran kartkm 1629466830 Peki neyden dolayı fps im bu kadar düşük olabilir sizce 1629467135 Yok hocam arkaplan da o tür bir şey
  8. Aususlike

Hocam fps 15 i geçmiyor. Medium a aldım en son. Max 20 gördü. Ekran kartım gtx 1660 super
  9. Aususlike

Peki neyden ekran kartı kullanımı ve fps Bu kadar düşmüş olabilir
  10. Aususlike

İşlemci önemli değildir diye yazmadım. Gtx 1660 super ve R3 3100
  11. Aususlike

Selam. The ascent oynamaya başladım. Ama oyunda ekran kartı kullanımı ve fps dipleri buldu. Gamepass den indirdim. Sorun ne olabilir. Darboğaz yok gibi anladığım kadarıyla. Msi afterburner ın değerlerini ekliyeceğim. Neyden dolayı olmuş olabilir. Nasıl düzeltirim
  12. Aususlike

Pc çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor.

Oldu arkadaşlar. Ramlerin yerlerini değiştirdim. Herhalde ilk sefer takamamışım 😀. Ram eroru da vermiyor. 16gb ram i 8gb olarak da göstermiyor. Teşekkür ederim hepinize yardımcı oldunuz 🙂.
  13. Aususlike

Deneyeceğim 1629293046 Hocam tekrar takmak için çıkardım. Ram ler çok ısınmış 10dk da pc kapalı olmasına rağmen. Sorun olabilir mi
  14. Aususlike

Resmini ekledim. Ram leri pc şöyle bir hata verdiği için çıkarıp taktım. Birde 16gb olmasına rağmen 8 gözüküyor du
  15. Aususlike

Selam. Daha demin Ram leri çıkarıp taktım ama doğru taktığımda neredeyse eminim. Hadi diyelim takamamışım. Ama kasa çalışıyor, rgb yanıyor ama görüntü gelmiyor.
  16. Aususlike

İnternetim nasıl hızlandırırım

Selam. Benim İnternete sorunum tarifemi arttıramamam. Köyde yaşıyorum ve en fazla 16mb lık tarifeyi alabiliyorum. 16mb lık tarifenin üstüne çıkmanın bir yolu varmıdır. Eğer yoksa 16mb lık tarfiemde nasıl 16mb a yakın hız alabilirim
  17. Aususlike

temiz 2 el xbox one s alınır mı

E hocam yoksa mecburen one s alacaksanız zaten. Ayrıca ben 2. El den bahsediyordum
  18. Aususlike

Series s alın geçin
  19. Aususlike

Hocam yanlış anlamışsınız. Ben one s için konuştum
  20. Aususlike

Hocam şuan Microsoft un yaptığı oyunlar ve online oyunlar dışında çok az oyunda 60fos verebiliyor. Cyberpunk gibi oyunlarda sabit 30fps bile veremiyor. Yüksek sistem gerekisinimli Yeni nesil oyunlarda da yer yer drop yaşıyor. Bir kaç yıl içerisinde çıkacak oyunlar özel cilalan mazsa yine 30fps...
Top Bottom