DeneyeceğimRAM'iniz 1 tane ise diğer sokete takar mısınız?
2 tane ise yerlerini değiştirir misiniz?
Hocam tekrar takmak için çıkardım. Ram ler çok ısınmış 10dk da pc kapalı olmasına rağmen. Sorun olabilir miTam oturtamamış olabilirsiniz.Tekrar çıkarıp takın.
Hocam dediğim gibi yapıp deneyin o zaman bakarız. Birde düzgün taktığınıza emin olun.Hocam tekrar takmak için çıkardım. Ram ler çok ısınmış 10dk da pc kapalı olmasına rağmen. Sorun olabilir mi
Çipler vs. tozlanmış olabilir.Ona bir bak derim,temassızlık oluyor olabilir.Hocam tekrar takmak için çıkardım. Ram ler çok ısınmış 10dk da pc kapalı olmasına rağmen. Sorun olabilir mi
rica ederimOldu arkadaşlar. Ramlerin yerlerini değiştirdim. Herhalde ilk sefer takamamışım . Ram eroru da vermiyor. 16gb ram i 8gb olarak da göstermiyor. Teşekkür ederim hepinize yardımcı oldunuz .
geçen banada olmuştu aynısı sonra senin yaptığın gibi yaptım olmuştıuOldu arkadaşlar. Ramlerin yerlerini değiştirdim. Herhalde ilk sefer takamamışım . Ram eroru da vermiyor. 16gb ram i 8gb olarak da göstermiyor. Teşekkür ederim hepinize yardımcı oldunuz .
Audi 8 l büyüktur supraKabloları kontrol edin. Farklı bir gpu yada monitör ile deneme şansınız var mı?