Arama sonuçları: *

1. Avscy

CS2 düşük performans.

7800x3d geldi kurdum. 600 fps altına düşmüyorum artık :D Teşekkürler herkese!
  2. Avscy

CS2 düşük performans.

Cevaplarınız için teşekkürler. Kasam bir miktar küçük. Ekran kartı ile psu arasında 2 cm dahi boşluk yok. O yüzden değiştirme taraftarıyım.
  3. Avscy

CS2 düşük performans.

Az önce 7800x3d siparişi verdim. Fakat bu sefer de psu az gelecekmiş gibi bir düşünceye kapıldım. Msi A600DN Psu mevcut kullandığım psu. yetersiz gelir mi ne dersiniz? Önerebileceğiniz bir psu veya psu/kasa var mı?
  4. Avscy

CS2 düşük performans.

Bütçe sınırım yok. Merak ettiğim tek şey, diğer işlemcilerle arasındaki performans farkına değip değmeyeceğiydi ki anlattığnız kadarı ile buna değer. Umarım sorunum darboğazdır ve bu şekilde çözebilirim. Teşekkürler.
  5. Avscy

CS2 düşük performans.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ek olarak, çözünürlük ayarlarını değiştirmeyi denediğimi de belirtmek isterim. 2K çözünürlükte dahi bir türlü düzenli FPS değerlerine ulaşamadım. Çok daha beter oldu. Bu nedenle darboğazı eleyip başka bir sorun aradım. Sizce 7600X yeterli bir seçim mi, yoksa...
  6. Avscy

CS2 düşük performans.

Merhaba, Kısa bir süre önce yaptığım ekran kartı yükseltmesi sonrası yaşadığım bir performans sorununu sizlere danışmak için yazıyorum. 360Hz monitörüm olduğundan CS2'de daha stabil ve yüksek FPS almak amacıyla RTX 3070 Ti ekran kartımı RTX 3080 ile güncelledim. Ancak sonuç beklediğimin tam...
Geri