Avscy
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Merhaba,
Kısa bir süre önce yaptığım ekran kartı yükseltmesi sonrası yaşadığım bir performans sorununu sizlere danışmak için yazıyorum.
360Hz monitörüm olduğundan CS2'de daha stabil ve yüksek FPS almak amacıyla RTX 3070 Ti ekran kartımı RTX 3080 ile güncelledim. Ancak sonuç beklediğimin tam tersi oldu ve FPS değerlerimde düşüş yaşandı.
FurMark testi sonuçları ve oyun içi maksimum ulaşılan sıcaklık değerlerini de konuya ekledim. (Telefon çekimi, kusura bakmayın
)
Sistem Özelliklerim:
Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Kısa bir süre önce yaptığım ekran kartı yükseltmesi sonrası yaşadığım bir performans sorununu sizlere danışmak için yazıyorum.
360Hz monitörüm olduğundan CS2'de daha stabil ve yüksek FPS almak amacıyla RTX 3070 Ti ekran kartımı RTX 3080 ile güncelledim. Ancak sonuç beklediğimin tam tersi oldu ve FPS değerlerimde düşüş yaşandı.
- Çözünürlük 4:3 - 1280x960 iken, 3070Ti ile Oyun içinde 250-400 FPS arasında değişkenlik gösteriyordu. 3080'e geçtiğimde ise artık yalnızca raunt başlarında kısa bir anlığına 400 FPS görüyorum. Oyun içinde ise FPS değerim 220'yi geçmekte zorlanıyor.
FurMark testi sonuçları ve oyun içi maksimum ulaşılan sıcaklık değerlerini de konuya ekledim. (Telefon çekimi, kusura bakmayın

Sistem Özelliklerim:
- İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
- Anakart: MSI PRO A620M-E
- RAM: 2x16GB ADATA XPG Lancer Blade 5600MHz DDR5 (EXPO/XMP açık)
- Kasa: MSI MAG FORGE M100A kendi içerisindeki dahili Msi A600DN Psu ile
- Soğutucu: DeepCool LS520 240mm
Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.