Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Ekran kartımı değiştirdim renkler değişti

Adrenalinde sağ üstte ayarlar var oradan özel rengi açıp doygunluğu biraz arttırırsan çok daha iyi görünür
  2. Ayetullah331

Kiz arkadasimin pcsi valorantta dusuk fps aliyor

Nesili önemli
  3. Ayetullah331

Kiz arkadasimin pcsi valorantta dusuk fps aliyor

İşlemcisi önemli
  4. Ayetullah331

Radeon ReLive kayıt alma özelliği çalışmıyor nasıl düzeltebilirim ?

Sağ üstte ayarlar simgesi var orada değilmiydi o
  5. Ayetullah331

Steamdan dolandırılmaya çalışılıyorum

LİNKE TIKLA diyor tabii ki tıklamayacağım dolandırıcı olduğunu biliyorum nasıl bir tarif uygulasam buna 1753630304 peki attığı şey ne
  6. Ayetullah331

Steamdan dolandırılmaya çalışılıyorum

bana şunu yazıyor ne yapayım
  7. Ayetullah331

Çözüldü✓ Pc sürekli 3-4 saniye donuyor

sağol yardımın için
  8. Ayetullah331

indirdim kurdum pc kendine geldi şuana kadar 10 kere kasması gerekirdi ama kasmıyor tek sorun ekran 12 bit olmuyor driverda sadece 10 bit var onu seçtim ama 12 bit yok
  9. Ayetullah331

yaptım dediğini monitör 60hz şuan değiştiremiyorum 1751187863 Normalde monitör 165hz ama hz yeri gözükmüyor pc içi ss de alamıyorum ve 12 bit de 8 bite düşmüş driver olmadığı için değiştiremiyorum şimdi amdyi mi indireceğim?
  10. Ayetullah331

böyle bir şey diyor güvenli kipdeyken ne yapcam 1751187239 videoda farklı yapıyıor anlamadım
  11. Ayetullah331

nasıl yapacağım?
  12. Ayetullah331

mesela internette geziyorum arada bir 3 saniye donuyor valorant oynuyorum her raund 1 yada 2 kere 3-4 saniye donuyor ve en son W tuşuna bastıysam donukken W tuşu basılı devam ediyor ve sürekli bu yüzden ölüyorum ne yapmam gerek illa format mı atmam lazım?
  13. Ayetullah331

Windows çok yavaşladı

Kanki bende hdd vardı sataya geçtim uyulamalar çok fazla gözle görülür şekilde açılmaları hızlandı. Çöp kutusunu silerken bile 15 saniye falan bekletiyordu. Arkadaş sistemden ibaret sanmış
  14. Ayetullah331

Windows çok yavaşladı

Bir uygulamanın açılıp açılmaması ve sağ tık yenilenmesi büyük ölçüde ssd ye bağlıdır
  15. Ayetullah331

Windows çok yavaşladı

Var alakası
  16. Ayetullah331

Windows çok yavaşladı

Kanki bir sürü uygulama açılıyor olabilir Windows açılır açılmaz. Onları Windows açıldığında otomatik açılmalarını kapatırsan baya hızlandırıyor
  17. Ayetullah331

Discord açabilmem için ne önerirsiniz ?

Discordu tarayıcıdan aç tarayıcının VPN i ile. Yoksa eklenti ile kur sonra aç dc sitesini sese gir.
  18. Ayetullah331

Neden linux kullanmıyorsunuz

Ben bir ara geçecektim ama valorant çalışmıyormuş o yüzden vazgeçtim ama bu dediklerin korsan çalıştırması fln benim için yeter. Ben de geçeceğim Yks den sonra
  19. Ayetullah331

Neden linux kullanmıyorsunuz

1.) korsan oyun indirebiliyor muyuz? 2.)Windowsda ki gibi virüsleri tespit edip temizleyen bir antivirüsü var mı? 3.) Windows’a göre özellikle oyunlarda ve genel olarak performans düşüyor mu?
  20. Ayetullah331

Çözüldü✓ Ram yetersizse oyun kasarmı?

Ben 8GB ram ile rdr2 oynarken bazen oyundan atıyordu zar zor ortalarına geldiğimde rami 16 yaptım atmayı bırak donmuyodu bile
Geri