Çözüldü✓ Pc sürekli 3-4 saniye donuyor

Ayet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
549
mesela internette geziyorum arada bir 3 saniye donuyor valorant oynuyorum her raund 1 yada 2 kere 3-4 saniye donuyor ve en son W tuşuna bastıysam donukken W tuşu basılı devam ediyor ve sürekli bu yüzden ölüyorum ne yapmam gerek illa format mı atmam lazım?

mesela internette geziyorum arada bir 3 saniye donuyor valorant oynuyorum her raund 1 yada 2 kere 3-4 saniye donuyor ve en son W tuşuna bastıysam donukken W tuşu basılı devam ediyor ve sürekli bu yüzden ölüyorum ne yapmam gerek illa format mı atmam lazım?
ekran kartı driverını sil tekrar kur

nasıl yapacağım?
Youtube videolarından bulabilirsin nasıl yapacağını , silmek için Display Driver Uninstaller indirmen lazım sonra windows'u güvenli modda başlat video'daki işlemleri uygula

1751186904568.webp

eğer düzelmezse previous driver kısmı var ordan eski sürüm indirebilirsin

1751187179275.webp

böyle bir şey diyor güvenli kipdeyken ne yapcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1751187179275.webp

böyle bir şey diyor güvenli kipdeyken ne yapcam
videoda farklı yapıyıor anlamadım

evet'e bas. Güvenli mod açılıyor driver'ı siliyor sonra restart atıyor driver silinmiş oluyor
yaptım dediğini monitör 60hz şuan değiştiremiyorum

Normalde monitör 165hz ama hz yeri gözükmüyor pc içi ss de alamıyorum ve 12 bit de 8 bite düşmüş driver olmadığı için değiştiremiyorum şimdi amdyi mi indireceğim?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 9
yaptım dediğini monitör 60hz şuan değiştiremiyorum

Normalde monitör 165hz ama hz yeri gözükmüyor pc içi ss de alamıyorum ve 12 bit de 8 bite düşmüş driver olmadığı için değiştiremiyorum şimdi amdyi mi indireceğim?
evet driver indireceksin

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
evet driver indireceksin
indirdim kurdum pc kendine geldi şuana kadar 10 kere kasması gerekirdi ama kasmıyor tek sorun ekran 12 bit olmuyor driverda sadece 10 bit var onu seçtim ama 12 bit yok

indirdim kurdum pc kendine geldi şuana kadar 10 kere kasması gerekirdi ama kasmıyor tek sorun ekran 12 bit olmuyor driverda sadece 10 bit var onu seçtim ama 12 bit yok
12 bit yapmana gerek yok. Tekrar ederse yine aynı şeyi uygularsın sadece eski sürüm driver indirirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Arkadaşlar driver booster 12 yükle güncelleme yapın iyi olur... :)

driver booster 12 PRO

serial numarası

997C6-BC861-11BC0-B274B

Hayırlı olsun arkadaşım...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,769
Üyeler
183,465