Arama sonuçları: *

1. B

Usb hazir format atamadim

Gigabyt B450 m h anakart icin nasil formati baslatabilirim
  2. B

Logitech mouse ait dongle ile xbox kontrolcuyu bilgisayara nasil baglarim?

Mouse ile gelen dongle kullanmiyorum. Xbox kontrolcü Bluetooth ile nasil baglayabilirim ? Teşekkür ederim
  3. B

Pc içerisinde 2 ayri işletim sistemi kullanmak için yardim lütfen

Arkadaslar calisirken imaji alinmis windows kullanmam gerekiyor. Onada güvenlik amaciyla program yukleyemiyorum. Bu nedenle masaüstü bilgisayara 2. Bir m2 ssd alip, bunu dönüştürücü ile bağlayıp, istedigim zamanda imajli olan windows ile istedigimde de normal windows ile gunluk kullanımi nasil...
  4. B

Bilgisayarım durduk yere yeniden başlatıyor.

Orda hata uyarilarini kirmizi unlem ile gosteriyor, az kurcalarsan farkedersin 1670832592 Arama kismina olay goruntuleyici yaz
  5. B

Bilgisayarım durduk yere yeniden başlatıyor.

Olay görüntüleyiciden kapandığı zaman aldigin hatalari arastir,
  6. B

Rampage Reaction kasa led ve fan ayarı

Çözüm yeni fan almak givi görünüyor, bunlarin yerine ne takabiliriz acaba
  7. B

RTX 3060 Ti + R5 5600 Sistemi nasıl geliştirebilirim?

Bende sistemi aldim bu arada, valla dostum 1660s aldim bana yeter diye bir hafta sonra sattim, 2060 aldim bunla da nereye kadar dedim onuda acmadan sattim, elimde 1080p monitör var diye 2k felan girmedim, birde rekabetci oyunlari oynuyorum zaten 1080p isimi görür, daldan dala oyun felan da...
  8. B

RTX 3060 Ti + R5 5600 Sistemi nasıl geliştirebilirim?

Sahsi fikrim boylece kullanman, sistemi guncellemektense kullan simdilik, ilerde satar guncellersin
  9. B

Mac win11 format usb olusturma

Mac üstünden windows 11 format usb olusturulur mu? Yeni pc aldim olursa komsudan mac isteyecegim, baska pc yok malesef
  10. B

asus fx505-dd kaç hz

Ric ederim, sizde hangi ekran karti mevcut
  11. B

asus fx505-dd kaç hz

Uzerinde yazmiyorsa 120 hz oldugu, sizinkinin paneli 60hz dir.. bende iki-uc sene once hb uzerinden almistim, cok farkli secenekler mevcuttu
  12. B

asus fx505-dd kaç hz

2060 li bende vardi 120hz idi, ancak 1650 li mode kardesimde vardi 60hz idi..
Top Bottom