Neler Yeni

RTX 3060 Ti + R5 5600 Sistemi nasıl geliştirebilirim?

CptSpork

80+ Bronze
VOK Friday sistemini satın alabilen sayılı kişilerdenim, sistem fiyatına göre güzel fakat kasa, psu ve anakart gibi parçalar 3060 Ti'ye yakışmıyor. Zamanla bu parçaları değiştirmeyi düşünüyorum, tabi ileride nasıl parçalar çıkar, fiyatlar ne olur bilemeyiz ama bana şu an için kasa, psu ve anakart önerebilir misiniz?

Anakart 4 ram slotlu ve fiyat çok yüksek değilse WiFi barındıran bir f/p anakart olursa güzel olur.
Kasa ve PSU için f/p önerilerinizi bekliyorum.

1669501240561.png

CptSpork

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahsi fikrim boylece kullanman, sistemi guncellemektense kullan simdilik, ilerde satar guncellersin
Zaten bi 2.5 - 3 ay böyle kullanacağım ilerisi için tavsiye istemiştim ama o zaman yeni parçalar çıkacak ve piyasa değişmiş olacak. Haklısınız.
Yine de şuan öneri verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim, ucuz veya indirime giren bişey olursa beklemeden de alabilirim.

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Zaten bi 2.5 - 3 ay böyle kullanacağım ilerisi için tavsiye istemiştim ama o zaman yeni parçalar çıkacak ve piyasa değişmiş olacak. Haklısınız.
Yine de şuan öneri verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim, ucuz veya indirime giren bişey olursa beklemeden de alabilirim.
Bende sistemi aldim bu arada, valla dostum 1660s aldim bana yeter diye bir hafta sonra sattim, 2060 aldim bunla da nereye kadar dedim onuda acmadan sattim, elimde 1080p monitör var diye 2k felan girmedim, birde rekabetci oyunlari oynuyorum zaten 1080p isimi görür, daldan dala oyun felan da oynayamiyoz, en son bu sistem mantikli geldi, kasanin ışıkları kapaniyorsa yeterli , daha efsane kasada kullandim bi yerde hepsi teneke 😀psu cok begenmedim ama bronze sertifikasi var en azindan, powerboost daha kötü, belki psu degisebilirsin ama oda şimdilik isimizi görür, anakartta iyi olsa ne kötü olsa nee girip oyun oynuyacaz., ramlerde 3200-3600 mhz arasindaki fps varki 1-2 oluyor,, bla bla bla 😀

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
anakartı b550 yaparsın ssdyi 1tb yapabilirsin kasayı satmana gerek yok ama psuyu daha güvenli bir şey alabilirsin başka bi değişikliğe de çok gerek yok gibi gerçi ne kaldı :D

CptSpork

80+ Bronze

CptSpork

80+ Bronze
anakartı b550 yaparsın ssdyi 1tb yapabilirsin kasayı satmana gerek yok ama psuyu daha güvenli bir şey alabilirsin başka bi değişikliğe de çok gerek yok gibi gerçi ne kaldı :D
valla anlamadım arkadaş, youtubeye baktım vok facebooka baktım forumlara bakıyorum herkes aldığını yazmış sanki 150 değilde 350 stok vardı :D
Sistem 20.00 da çıkmasına rağmen 20:30 da ram değiştirerek satın alabilen olmuş. Herkese hayırlı olsun, 2 haftadır takip ediyorum bunu alamasaydım gaming.gen'deki ultima-5500 ü alacaktım, daha ucuza çok daha iyisini almış oldum. artık fırsat kovalama derdim de kalmadı mutluyum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu aralar tüm sistemlerde kullanılıyor f/p sorun çıkarmaz
Valla bir arkadaş ekran kartı dahil çoğu parçaya kalitesiz demişte ondan sordum sağolasın

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
valla anlamadım arkadaş, youtubeye baktım vok facebooka baktım forumlara bakıyorum herkes aldığını yazmış sanki 150 değilde 350 stok vardı :D
Sistem 20.00 da çıkmasına rağmen 20:30 da ram değiştirerek satın alabilen olmuş. Herkese hayırlı olsun, 2 haftadır takip ediyorum bunu alamasaydım gaming.gen'deki ultima-5500 ü alacaktım, daha ucuza çok daha iyisini almış oldum. artık fırsat kovalama derdim de kalmadı mutluyum :D

Valla bir arkadaş ekran kartı dahil çoğu parçaya kalitesiz demişte ondan sordum sağolasın
hayırlı olsun güzel sistem birkaç geliştirmeye ihtiyacı var sadece vok çok tanınmadığı için muhtemelen sadece alan arkadaşlara denk gelmişsinizdir

fiyat düşürmek için parça kalitesi azaltılmış dediğim gibi geliştirmeye ihtiyacı var özellikle psunun

CptSpork

80+ Bronze
hayırlı olsun güzel sistem birkaç geliştirmeye ihtiyacı var sadece vok çok tanınmadığı için muhtemelen sadece alan arkadaşlara denk gelmişsinizdir

fiyat düşürmek için parça kalitesi azaltılmış dediğim gibi geliştirmeye ihtiyacı var özellikle psunun
Teşekkür ederim hocam, evet elime para geçtikçe kalitesiz parçaları değiştirmeye çalışacağım. En önemli olan Ekran kartı ve işlemci iyi zaten diğerlerini upgrade etmek kolay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,376
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom