R5 5600 Rtx 3060 ti 21 bin TL ye nasıl?

Hmm anladım hocam bir de size bir sorum daha olacak ekran kartı tuf olduğu için baya kaliteli geldi bana fiyatı 20 k, diğer tarafta full sistemin fiyatı 20 k acaba stok mu bitti garipsedim biraz xD
Sen vatanın satış fiyatına bakma hocam piyasada 15-16k ya bulabilirsin ekran kartını çok takılma oralara :D

3060ti almayın bence buna bakın derim

Taksit seçenekleri önemli hocam benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@kntk şans hiç yok hocam stokta kalmadı/: stoktaki mağazalara tıkladığımda tükenmek üzere yazıyor bilmiyorum napsam /:

@kntk şans hiç yok hocam stokta kalmadı/: stoktaki mağazalara tıkladığımda tükenmek üzere yazıyor bilmiyorum napsam /:

Son düzenleme:
Taksit seçenekleri önemli hocam benim için.

0850 222 5660 şu numarayı arayıp sipariş vermeye çalış. kaçırırsan da üzülme bu tarz fırsatlar her zaman çıkıyor

0850 222 5660 şu numarayı arayıp sipariş vermeye çalış. kaçırırsan da üzülme bu tarz fırsatlar her zaman çıkıyor
Aradım hocam da sorduğum sorudan alakasız bir cevap verdi. Aynı fiyata toplayamayabilirisiniz dedi bende tamam dedim kapattım.

Hocam DC niz varsa verir misiniz ? Böyle fırsatlarda haber verirseniz çok mutlu olurum.

Hocam DC niz varsa verir misiniz ? Böyle fırsatlarda haber verirseniz çok mutlu olurum.
hocam dc kullanmıyorum da fırsatlarında çoğunu burdan takip ediyorum zaten bu forumu takip etmen yeterli olur

hocam dc kullanmıyorum da fırsatlarında çoğunu burdan takip ediyorum zaten bu forumu takip etmen yeterli olur
Anladım hocam teşekkür ederim fırsat olursa beni etiketlerseniz sevinirim o zaman.

Hocam böyle bir sistem buldum bu nasıl?

@kntk
Link:

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkür ederim fırsat olursa beni etiketlerseniz sevinirim o zaman.

Hocam böyle bir sistem buldum bu nasıl?

@kntk
Link:

bence alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132