Arama sonuçları: *

1. B

Daha Fazla Bölümü Yok ?

Kızgın sayın fazla değildir belki?
  2. B

Ekran kartını sökemiyorum

PCI Express tırnağını kaldırıp soldaki vidaları da sökünce gelmesi lazım aslına. Söylediklerimi yaptınız mı?
  3. B

Acil Termal Macun alabileceğim yer.

Çok popüler değil arctic. Ama Coolermaster falan da bulabilirsiniz diye düşünüyorum
  4. B

Acil Termal Macun alabileceğim yer.

MX4 bulamasan da kaliteli macun bulursun illaki öyle yerlerde. Acil dediğiniz için söyledim.
  5. B

Mekanik Klavyem aradasırada tuşlara basmıyor,iki kere basmış sayıyor

Klavyenin modeli nedir? Bazı modellerde daha çok rastlanılıyor bu tür sorunlara.
  6. B

6500 bitrate yeterlimi

Twitch de partner değilsen maks 6K bitrate sınırı var diye biliyorum. Partner olursan 8K ya çıkıyor bu sınır. 900P 6000 bitrate verebilirsin.
  7. B

6500 bitrate yeterlimi

6.5K bitrate gayet yeterli. Merak ettiğimden soruyorum hangi sitede yayın açıyorsunuz?
  8. B

Çözüldü✓ Bilgisayarımı Ellemediğimde Görüntü Kesiliyor

Güç ve Uyku ayarları seçeneğinden değiştirebilirsiniz.
  9. B

conqueror's blade yüksek ayarlarda aldığım fps sıcaklık ve kullanım değerleri nasıl

Normal o oyun işlemciyi çok kullanıyor , opptimizasyonu lei . Daha fazla fps istersen gölge ayarlarını düşürebilirsin istersen.
  10. B

conqueror's blade yüksek ayarlarda aldığım fps sıcaklık ve kullanım değerleri nasıl

Oyuna girmeden lobiden fotoğraf atmış arkadaş. Kuşatmaya gir savaşın ortasında askerler varken at dostum.
  11. B

Bunlar ne ki? Sen oyuna gir bak öyle anlarsın. Gölge ayarlarını dalan biraz düşür.
  12. B

İnternete hizliresim yaz fotoyu oraya yükle bize linkini at.
  13. B

Dostum oyunda 400 saatim var söyleyeyim Optimizasyonu rezalet. İşlemci ve ramden yiyor. Senin işlemci de çok iyi değil zaten. Ben 2K ‘da kendi sistemimle yer yer 30-40 maks 60 görüyorum.
  14. B

msi afterburner yazılımından oyun içindeyken bileşenlerin kullanımı ve sıcaklığını görmek istiyorum

Nasıl yapıldığını da yaz istersen aynı soruyu soranlar bakabilir.
  15. B

msi afterburner yazılımından oyun içindeyken bileşenlerin kullanımı ve sıcaklığını görmek istiyorum

İzleme ve OSD kısmının ekran fotoğrafını atar mısın?
  16. B

Afterburner yüklerken onu da yükleyelim diye soruyor. Tikini kaldırmadıysan yüklüdür. Ayarlardan İzleme kısmında istediğin şeyi seçip OSD’de göstere basıcaksın.
  17. B

PSU'dan "güm" diye bir ses geldi

14 yıl uzun bir süre. İyi dayanmış yine de. Geçmiş olsun.
  18. B

Pc yi masaütünde açık bırakmak zararlımı?

Uyku moduna alabilirsin.
Top Bottom