Hızlı resimdenyüklediğim fotoğraflar 3mb üzerinde diyor nasıl atıcam fotoları ?
hızlı resim nerde ben dosya ekle diyerek atıyordum olmuyormu öyle ?Hızlı resimden
yani oyunda optimizasyon sorunu var teşekkür ederim ama fotoğrafları atabilsem iyi olucaktı 3mb üzeri diyor mb nasıl düşürebilirimDostum oyunda 400 saatim var söyleyeyim Optimizasyonu rezalet. İşlemci ve ramden yiyor. Senin işlemci de çok iyi değil zaten. Ben 2K ‘da kendi sistemimle yer yer 30-40 maks 60 görüyorum.
İnternete hizliresim yaz fotoyu oraya yükle bize linkini at.yani oyunda optimizasyon sorunu var teşekkür ederim ama fotoğrafları atabilsem iyi olucaktı 3mb üzeri diyor mb nasıl düşürebilirim
Eee nerde?
Görsel yüklenmemiş dostum.
Hızlı resimden
Dostum oyunda 400 saatim var söyleyeyim Optimizasyonu rezalet. İşlemci ve ramden yiyor. Senin işlemci de çok iyi değil zaten. Ben 2K ‘da kendi sistemimle yer yer 30-40 maks 60 görüyorum.
attım bi bakarmısınız değerlere ram 8gb acaba ondanmı?Looo hani resimmmm looo hani degerlerrrrr
çalmışlarrrrrr.
Bunlar ne ki? Sen oyuna gir bak öyle anlarsın. Gölge ayarlarını dalan biraz düşür.
GPU kullanımı çok düşük.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
attım bi bakarmısınız değerlere ram 8gb acaba ondanmı?