Arama sonuçları: *

1. B

Excalibur G870 240 HZ almak

MUX ayarlarını denedim ancak MUX da harici GPU seçince nvidia üzerinden de type-c ile taktığım monitöre ayar yapamıyorum.
  2. B

G870 Thermal Pad Kaç MM?

Merhaba arkadaşlar G870 laptopta thermal macun yenilemesi yapacaktım söktüm içini ancak vram kısımlarında thermal pad kullanılmamış thermal macun vardı sanırım. şu videodaki 4.20 den sonraki görünen thermal pad olması gereken kısımla aynı şekilde görünüyordu. Ben de bir hata yapıp silip termal...
  3. B

Benim elimde de type-c DP kablo vardı onunla denediğimde valorantta baya fps düşüyordu çözüm olarak intel ekran kartı driverını komple sildim ddu ile sonra tekrar en son versiyonu yükledim şu an yine 250+ üstü fps alıyorum ve 260hz olarak monitörü kullanabiliyorum.
  4. B

Merhaba benim elimde g870 i7 12650h rtx 4060 bir laptop var. Asus tuf vg27aqml1a monitör aldım ancak type-c portu ekran kartına bağlı değil sanırsam ve dahili gpudan çalışıyor bu yüzden de type-c ile bağlıyken valorantta 100 fps alıyorum ama hdmi ile bağlıyken 300 fps alıyorum. Ancak hdmi da 144...
  5. B

yks sınav giriş belgemi nasıl gönderebilirim? acil lütfen proxcis yorum yapma kanka

Donanımla ilgili en basit şeyle ilgili youtube de binlerce video yok mu? Ona saygı gösterip buna göstermeme nedeniniz nedir ? Verdiğiniz örnekler sadece kendinizi küçük düşürecek yaşınızı belirtecek örnekler farkındaysanız.
  6. B

yks sınav giriş belgemi nasıl gönderebilirim? acil lütfen proxcis yorum yapma kanka

Attığın donanımhaber de senin gibi biri var mı konuda bir baktın mı hiç? Adam sormuş onlarda anlatmış. Aynı şekilde orada değil burada konu olmadığı için buradan soran bir kişi var aynı şekilde anlatmak yerine senin gibi birisi cevap verse hoş olmaz. Hele de tanımadığı bir insan için atıp tutup...
  7. B

Çözüldü✓ E-Postama düzenli böyle girişler yapılmış nedeni nedir

Şifre değiştirin ve aynı şifreye sahip diğer hesaplarınızın da şifresini değiştirin. Ayrıca 2 adımlı doğrulama açın şifrenizi bilse de telefonunuza kod gider giremez.
  8. B

Çözüldü✓ ACİL! İşlemci Değişimi Sonrası Bilgisayar Açılmıyor!

Formatla çözülebilir bir sorun bence işlemciden kaynaklı olsa bu hatayı vereceğini düşünmüyorum.
  9. B

Tavsiye etmem hocam genel de sıfır temiz kurulum çözer. Oradaki sıfırlama seçeneği bir işe yaramıyor adam akıllı.
  10. B

Hocam tavsiyem format atmayı biliyorsanız PC'yi formatlamanız olacaktır. Genel de bu hata format sonrası düzeliyor. Denemenizde fayda var. 1708343765 İnternette de sizin gibi işlemci değişimi sonrası mavi ekran yiyen biri formatla sorunu çözmüş.
  11. B

Bilgisayar açılır açılmaz mavi ekran mı veriyor ? Mavi ekranda hangi kod yazıyor ?
  12. B

Ekranda siyah çizgiler çıkması

Ben donanım hızlandırmayı kapadığımdan beri bu şekilde bir şey karşıma çıkmadı. Chrome ve discord üzerinden ikisinden de kapadım ve sorun çözüldü diyebilirim.
  13. B

Çözüldü✓ Valorant R5 5600X fps düşük

Çözüm olarak windows 11'den windows 10'a geçip temiz kurulum yaptım. 200 lere düşen fps 300+ üstü şu anda windows 11 pişmanlıktır...
  14. B

Yok mu yardım edebilecek bir kişi ?
  15. B

3733 MHZ, Sıvı soğutma kullanıyorum oyunda 60 derecelerin çok üstüne çıkmıyor bile. şu arkadaşın videosunda da 300-350 lerde dolaşıyor.
  16. B

Tabi fark var ama splitte oynuyor 400 fpsleri bile görüyor ben de max 250 hadi 300 de o da boş yerde adamlar sıkmaya veya ben sıkmaya başlayınca 200-250 ye kadar düşüyor.
  17. B

Ekran kartından dolayı 100 fps fark ettirir mi valorant gibi bir oyun ?
  18. B

Merhaba arkadaşlar R5 5600X - 16 gb kingston 3733 mhz ram - B550 TOMAHAWK Anakart ve Zotac RTX 3060 12 gb ekran kartına sahibim. Abdullah abinin yeni sisteminin valorant testinde ölüm kalımda 300 lerin altına inmezken ben 200-230 fpsleri görebiliyorum. Ranked da 190 fpslere kadar yer yer...
  19. B

Ekranda siyah çizgiler çıkması

Düzeldi gibi hocam. En azından 1 saattir bir şey olmadı ve genel de 5 dk da bir oluyordu. Bir de şey soracağım bu bir kaç kere geldi başıma ekran tamamen donup 1-2 dakika sonra kendi kendine düzeliyor bu neden olabilir acaba?
Geri