Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

Çözüldü✓ TEBİLON BİLİŞİM REZİLLİĞİ

Şikayetlerin gerçekten çok ilginç . Takipteyim konuyu nasıl bağlanacak acaba?
  2. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Anakart Ve İşlemci Değiştirdim Ekran Gelmiyor.

Intel sistemden çıkan ssd yi mi taktın ?
  3. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Anakart Ve İşlemci Değiştirdim Ekran Gelmiyor.

Anakartın nedir ? hiçbir bilgi vermeden soru sormuşsun dostum
  4. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Fan Sesi sorunu fan aşırı gürültülü çalışıyor

O sese katlanabilecek misin gerçekten ?
  5. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Fan Sesi sorunu fan aşırı gürültülü çalışıyor

Geçmiş olsun , mesh kısmı sök ( kasanın ön panelini ) fanların göbeğini kendine doğru çek ve çok az miktarda vd 40 yağ sık . Bundan başka yapabileceğin bir şey de malesef yok . İşini bilen birisi komple rulman dahil ayırıp yapabilir ama dediğim yöntemi bir dene .
  6. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Özellikteki bilgisayar sizce nasıl

Vermek istememek ayrı, 0 fiyatlarının o bantta olması ayrı . Ben 10.500 e var diyince birkaç link atacaksın sandım .
  7. BatuhanKLC

Yok dostum ne baltalaması , canın sağolsun. https://www.gencergaming.com/haqqus-ggwp-/-i3-10100f-/-rtx-3050-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-/-256-gb-sata-ssd-gaming-oyuncu-bilgisayari?gclid=Cj0KCQjwnP-ZBhDiARIsAH3FSRcFKT8jfcKJOeW8EiOPAcDrMIBiKSRvBryxvmRP3cDtHBZcOK2azasaAiPrEALw_wcB Bu sistem var daha...
  8. BatuhanKLC

10.500 TL ye ilanda 3050 sistemim var , düşünürsen yaz dostum . Her anlamda bu sistemden daha iyi ....
  9. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Gamepower Skadi 240 Sıvı Soğutucumun Işıkları Artık Yanmıyor

Bir argb kablosu yok ürün konnektör ile çalışıyor . Arkadaki port bağlantılarını kontrol etmelisiniz.
  10. BatuhanKLC

Kasamin Öndeki̇ 2 Fani Dönüyor Ama Altaki̇ Fani Dönmüyor

Kastıran zorlayan bir kablo vb var mı ? Arkasına bir bak dostum.
  11. BatuhanKLC

oyunlarda düşük fps almaya başladım

Ayarları dene dostum.
  12. BatuhanKLC

Depolama alanı gereksiz şekilde doluyor.

Rica ederim , Windows ayarlarından yedek depolamaları vb de kaldır bi 30 da ordan açılır .
  13. BatuhanKLC

Depolama alanı gereksiz şekilde doluyor.

Aramaya temp yaz , geçici dosyaları sil. Ardından Windows r tuşuna aynı anda bas (çalıştır) açılacak %temp% yaz klasörün içinin tamamını seç sil Ardından çalıştıra prefetch yaz tamamını sil klasörün içinin. (Silinmeyenleri atla diyebilirsin) Windows yedekleme ayarlarını kapat ve virüs taraması yap
  14. BatuhanKLC

i9-7900x ve x299 sistem toplamak şuan mantıklı olur mu?

Rica ederim dostum keyifli forumlar.
  15. BatuhanKLC

Kaliteli bir hava soğutucu yeterli olur , asıl konu işlemci olunca anakartı okumamışım bile 3200 üstünde çok sağlıklı performans alamazsın dostum. Şimdiden hayırlı olsun.
  16. BatuhanKLC

Yüksek güç tüketen bir işlemci o kısma dikkat et 2666mhz ram çalıştırabilirsin. Eğer çok ucuza alabiliyorsan kaçırma , iyi bir soğutucu şart.
  17. BatuhanKLC

M2 ssd silikonlu geldi

Değişim talep etmelisiniz. Ayıplı ürün bariz ortada.
  18. BatuhanKLC

XMP açınca Mavi ekran alıyorum.

Memtest86 yapın ramlerinze 2 saat 15 dakika civarı sürecektir , xmp açıkken deneyin . Hata alırsanız sorununuz mekanik. Eğer hata almazsanız tekrar yazın çözüm yolu arayalım.
  19. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Rgb tuşuna basında PC reset atıyor

Kasanın ön kapağını ve arka kapağını aç , RGB tuşunun kasanın iç kısmındaki kablosunu bul elinle takip et kasanın arkasından kablonun fotosunu çek at , bir de fanların bağlı olduğu konnektörün üstündeki kabloları elinle ayır çek at son olarak anakartın en alt kısmını(kasa bağlantı kısmı) çek at...
  20. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Rgb tuşuna basında PC reset atıyor

Kasanın ön kapağını ve arka kapağını aç , RGB tuşunun kasanın iç kısmındaki kablosunu bul elinle takip et kasanın arkasından kablonun fotosunu çek at , bir de fanların bağlı olduğu konnektörün üstündeki kabloları elinle ayır çek at son olarak anakartın en alt kısmını yakından çek at.
Top Bottom