Cok komiksin ya sadece sistemi goruyorsun herhalde cevre ekipmanlari yokmus gibiBu fiyata alınmaz sistemden anlamıyorsun sen
Cok komiksin ya sadece sistemi goruyorsun herhalde cevre ekipmanlari yokmus gibiBu fiyata alınmaz sistemden anlamıyorsun sen
Çevre ekipmanları?? Rampage bloody James Donkey bunlara ekipmanmı diyorsun senCok komiksin ya sadece sistemi goruyorsun herhalde cevre ekipmanlari yokmus gibi
Evet sorun mu var?Çevre ekipmanları?? Rampage bloody James Donkey bunlara ekipmanmı diyorsun sen
Yok dostum ne baltalaması , canın sağolsun.Baltalamak istemiyorum ama zaten 0lari o kadar 3050 sistemlerin
Bilesenleri kotu bu sistemin evet ama yinede bir 3050ye 10k vermek istemem ben tabi diger kisilerin fikri değişebilirYok dostum ne baltalaması , canın sağolsun.
https://www.gencergaming.com/haqqus...rMIBiKSRvBryxvmRP3cDtHBZcOK2azasaAiPrEALw_wcB
Bu sistem var daha uygun olarak , bundan da tüm bileşenleri daha iyi bendeki sistemin.
Üstüne ek - klavye mouse ve kulaklık standı da hediyem onun için öyle bir fiyat belirledim . Onun dışında bana link atar mısın 10.500 TL ye 3050 sistem için , görmemiş olabilirim.
Vermek istememek ayrı, 0 fiyatlarının o bantta olması ayrı . Ben 10.500 e var diyince birkaç link atacaksın sandım .Bilesenleri kotu bu sistemin evet ama yinede bir 3050ye 10k vermek istemem ben tabi diger kisilerin fikri değişebilir
Az bir sey youtuberlerin cikardigi sistemleri takip edersek 10.500 e rahatcana bulabiliyorsun. Suan 10500e oyle bi sistem yok ama zaten hazir sistemler pahalıdır. Bir cok kisi sitelerdeki duz sistemleri almak yerine kampanyalilari takip ediyorVermek istememek ayrı, 0 fiyatlarının o bantta olması ayrı . Ben 10.500 e var diyince birkaç link atacaksın sandım .