Arama sonuçları: *

1. B

Amd 5700x3d işlemci 8k hz mouse destekler mi?

destekleme problemi değilde işlemcin düşükse fps düşüşleri yaşarsın ben 12400f atk x1 pro ile 8kda sorun yaşamadım
  2. B

Bilgisayarım sıkıntılı olmaya başladı

fortnite drop sorunu bendede var snrm fortnite ile ilgili olabilir
  3. B

Fps drop sorunu fortnite

nasıl çözebilirim 1-2 video izledim ama çözülmedi hala drop yiyorum
  4. B

Fps drop sorunu fortnite

yeni indirdim uzun zamandır oynamıyordum
  5. B

Fps drop sorunu fortnite

fortnite oynuyorum etrafımda 180 360 orta hız veya hızlıca dönsem fps drop yiyorum fps diplere çöküyor rx460 4gb 12400f 24gb ram ayları dibe çektyim gene oluyor
  6. B

amdihk64.dll hatası çözümü

denedim kapalıymış geri açtım hiçbir geri yükleme noktası yoktur diyor
  7. B

teşekkürler hocam denedikten sonra yazarım şuan tarıyor
  8. B

sfc scannow yaptım windows repairledi fln dedi işte bunada baakyım safe modda tarama fln yapmıştım çıkmadı gene bişe
  9. B

pes20 lite tam sürüm için dosya indirdim ondan sonra oldu şimdi silmek için dosyalara giriyorum o üst taraf fln simsiyaah arama yeri explorer.exe sitem hatası verdi fln diyor
  10. B

pc açınca 3 4 uygulamadan amdihk64.dll hatası alıyorum virüs flnm yedim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler format atardım ama driver fln kuramyı bilmiyoum 1717016021 @EFI Shell
  11. B

Yeni alinan cdyi usb gibi kullan dedim

Cd aldim ilk defa acilinca usb olarak kullan dedim geri cd/dvd olarak kullan secenegine giderim tesekkurler 1715266458 @MuratTheFounderOfGariban 1715266700 @Kürşat Kütükçü 1715282144 1715282173 burdan ben usb yi seçtim nasıl düzeltirim araba için track yapmam lazım 1715282626 sabahtan beri...
  12. B

Ramlerden biri farkli renkte yaniyor

anladım teşekkürler
  13. B

1713284320 1713284333
  14. B

teşekkürler sadece kırmızıda hepsi aynı oluyor en kötü kırmızı yapar yada satarım 1713284072 onların uyumsuzluk gibi sorunu olurmu
  15. B

en kötü bu renk değişikliğini nasıl minimuma indirebilirim bazı renklerde çok fark oluyor
  16. B

evet ilk başta tekli almıştım sonra indirimde dual aldım ve hepsi aynı renk seçili düzeltme imkanım varmı
  17. B

yardım varmı
  18. B

Kingston furyası beast rgb ramim var 3 tane resimdeki gibi biri farklı renk yanıyor kırmızı hariç hepsinde farklı yanıyor örnek 1713277579 @MuratTheFounderOfGariban @Kürşat Kütükçü
  19. B

LİANLİ RGB CONTROL NASIL YAPILIYOR

lconnect 2 dene ordan olur belki
  20. B

LİANLİ RGB CONTROL NASIL YAPILIYOR

eski sürümler çalışabilir belki sitesinde indirme yerinde üstteki paketi indirdinizmi
Top Bottom