pc açınca 3 4 uygulamadan amdihk64.dll hatası alıyorum virüs flnm yedim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler format atardım ama driver fln kuramyı bilmiyoum
@EFI Shell
Mesaj otomatik birleştirildi:
@EFI Shell
temiz sistem yüklü olmayabilir (windows ISO)pc açınca 3 4 uygulamadan amdihk64.dll hatası alıyorum virüs flnm yedim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler format atardım ama driver fln kuramyı bilmiyoum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@EFI Shell
pes20 lite tam sürüm için dosya indirdim ondan sonra oldu şimdi silmek için dosyalara giriyorum o üst taraf fln simsiyaah arama yeri explorer.exe sitem hatası verdi fln diyortemiz sistem yüklü olmayabilir (windows ISO)
virüs veya malware sistemi bozmuş olabilir. (CMD üzerinden SFC /SCANNOW veya DISM kodlarını deneyiniz.)
bunlarda sorun yoksa hile veya crack yapılmış bir yükleme bu soruna yol açıyor olabilir.
Sürücüler güncelse, temiz bir sistemde bu dosyalar düzenli gelir. (Dll dosyası eksik, VB C++ eksik vs.)
sfc scannow yaptım windows repairledi fln dedi işte bunada baakyım safe modda tarama fln yapmıştım çıkmadı gene bişeWindows +r
msconfig
safeboot tikle güvenli modda başlatıp sistemini korumaya calış
network yazan internet desteklidir.
veya
Windows+r
mrt.exe
tam tarama
baktın olmuyor sistem geri yüklemeyi denersin.sfc scannow yaptım windows repairledi fln dedi işte bunada baakyım safe modda tarama fln yapmıştım çıkmadı gene bişe
teşekkürler hocam denedikten sonra yazarım şuan tarıyorbaktın olmuyor sistem geri yüklemeyi denersin.
denedim kapalıymış geri açtım hiçbir geri yükleme noktası yoktur diyorbaktın olmuyor sistem geri yüklemeyi denersin.