Arama sonuçları: *

1. B

STEAM İNDİRME HIZI İNİP ÇIKIYOR (1000MBPS)

Hocam bendede oluyor bu aralar indirme yaparken normalde 11 mb ile indiriyorum kblara falan düşüyor garip bir olay modeme reset atınca geçiyor
  2. B

Hikayeli güzel oyun tavsiyesi varmı ?

Kaliteli öneri
  3. B

Bilgisayar nasıl temizlenir?

Duymuştum bı yerden teyit edeyim dedim hocam sıkıntı çıkmasın sonra 😁
  4. B

Hocam fanların boşa dönmesi sıkıntı falan yaratiyo duyorlardi statik elektrik olayiydi galiba
  5. B

Bende öyle düşünüyordum babam inanmiyodu bana sanayi tipi kompresörlü hava tabancası üste tutunca acıtan cinsten 😁
  6. B

Hocam ben hava tabancasıyla yapmayı düşünüyorum çok güçlü hava ufledigi için zarar verir mi parcalara
  7. B

BİLGİSAYAR AÇIKKEN ELEKTRİK GİDİP GELDİ

bakıyorum bizim elektrikler gidince karşıda hala ışık açık adam balkonda sigara tüttürüyor :D
  8. B

Akım korumalı priz var bende hocam etkisi olur mu her yağmurda istisnasız gidiyor elektrik binada yeni anlamadım neden :D
  9. B

Valla benimde her yağmur yağdığında gidiyor thermaltake smart bx1 var 650wlık şuana kadar bir şey olmadı bi 5den fazla gitmiştir elektrik pc açıkken ups almayı düşünüyorum bulamadım daha güzel bir şey
  10. B

pc mi elektrik kesintisinden nasıl korurum

thermaltake smart bx1 650w kaliteli psu klasmanına girer mi sofu hocam?
  11. B

pc mi elektrik kesintisinden nasıl korurum

hocam bana uygun bir ups önerir misin fiyat performans 650w psu var şimdiden teşekkürler. akım korumalı priz elektrik kesintisinde işe yarar mı hocam?
  12. B

Pc yi her gun nasıl kapatmalıyım

Ben normalde başlat kısmından kapatıyorum fırtınalı hava varken şimşek falan varken tedbir amaçlı prizide kapatıyorum ben böyle yapıyorum.
  13. B

İtopyadan yeni bilgisayar aldım ne yapmalıyım?

sistemi denemek için windows deneme sürümü kurarlar diye düşünüyorum olmadı flash bellekten kurucaksınız driverları falan yükleyip stres testi yapıp sonuçlarına bakıcaksınız ben öyle biliyorum hocam bide ekran kartını sen takıcaksın kolay zaten
  14. B

Dolandırıldım mı? ramim 1600 mhz mi ?

hocam biostan ayarladın mı ramlerin mhzsini internette vardır videosu
  15. B

Valorant Sizdede Çöktü mü?

Benimde lol çöktü maç bitince :D
  16. B

Bu Pc'ye Bu Ekran Gider Mi?

Sana onu kim dediyse iyi sallamış ben istanbuldayken sipariş verdiğim günün ertesi gunu geliyordu küçük siparişlerim büyük siparişlerim ise 3 belki 4 günde geliyor 20 gün olayı belki yurt dışından gelirse ki o da çok uzun bı sure amazondan hızlı getirenini görmedim bı prime alırsın 40 TL'ye daha...
  17. B

LENOVO Ideapad Gaming 3 FPS Sorunu

benim eski emektarda şarja takmadan google bile kasıyordu :D
  18. B

Bilgisayarımda virüsmü var acaba

nasıl düzeldi hocam bir şey mi yaptınız
  19. B

pc açıkken ekran kartını söktüm

Neden açıkken söktün hocam?
  20. B

Jak girişi yamuldu ne yapmam lazım

anladım hocam teşekkür ettim