Arama sonuçları: *

1. B

Windows kendini kapatıyor ?

sıkıntı varmı
  2. B

ha kontrol ettim atayım isterseniz
  3. B

oralardan pek anlamıyorum
  4. B

takılıyorum disk kullanımı az ram de cpu da ısınmada yok windows 10 enterprise kullanıyorum durduk yere pc kapanıyor shut down yükleniliyo öyle kapanıyo sanki pc yi ben windowstan kapatıyomuşum gibi
  5. B

Bilgisayarim calisiyor goruntu vermiyor ve beyaz ışık yanıyor

Direk goruntu vermiyor ve takarken az kalsın carpiliyordum psu takarken psu giriş kısmı alev attı
  6. B

Değiştirdim sorun hala aynı
  7. B

Takılıydı speaker çalışıyorum u diye çıkarmıştım ram takılı iken de çalışmıyor
  8. B

1gb ati ekran kartı 4gb ram everest 250w psu msi p45d3 neo anakart i2 core duo işlemci 1tb hdd sistem yaklaşık 3 yıldır açılmadı fakat 3 yıl önce sorunsuz çalışıyor ve bilgisayarda 3 adet + ışığı yanıyor sebebi nedir (ram anakartta yok ama ram ilede calismiyor) 1708780129 Kabloların hepsi bağlı...
  9. B

Çözüldü✓ OYUN OYNARKEN BİLGİSAYAR KAPANMASI

oyun oynarken kaç derece alıyorsunuz
  10. B

Çözüldü✓ Bilgisayarimda goruntu gelmiyor

Merhabalar benim laptobum hurda ,anakartta sadece işlemci WiFi kartı var hdd ram yok ram olup hdd olmasa ztn "no boot" diye yazı çıkar ve laptobumun güç düğmesine basınca kapanmıyor ram taksam düzelirim i? 1703186953 Ram kaynaklıdıf
  11. B

Mavi Ekran Pc Boşta Dururken Mavi Ekran Veriyor

valla bilemiyorum çok garip bir hata ozaman pc nin içinde bir parça bozuk olabilir 1641129302 ram la bir alakası yok
  12. B

Peki minidump mavi ekran yemeden önce hiç mavi ekran aldınızmı 1641128807 windows dosyalarınız eksik olabilir format atmayı deneyin eğer olmazsa Harddiskin bozulmus olabilir
  13. B

İsletim sistemi Ne dir ? 1641128448 İsletim sistemi Ne dir ? 1641128448 İsletim sistemi Ne dir ?
Top Bottom