Arama sonuçları: *

1. BirDexter

İşlemci ve anakart değiştikten sonra CPU ışığı yanıyor ekran gelmiyor

Ya da bi tane usb ye güncel flashı yükleyeceksin ve anakarttan direkt flashback yapacaksin 1663214092 Aynı burdaki gibi
  2. BirDexter

Cpu sıcaklık değerini yanlış ölçüyor

Voltajı düşürdüm o zmn. Çünkü 85 bence fazla
  3. BirDexter

afterburner ile aynı gösteriyor
  4. BirDexter

Arkadaşlar 5600x ve coolermaster 120mm sıvı soğutma kullanıyorum. Aynı zamanda Armory Crate yazılımı ve Msi afterburner da kullanıyorum. Msi afterburner 85 derece gösterirken - Armory Crate 74 derece gösteriyor cpu'm için... E aga hangisi doğru
  5. BirDexter

Afterburner yanılıyor olabilir mi?

Şuan tekrar kapattım ama hala aşırı değişken?
  6. BirDexter

Afterburner yanılıyor olabilir mi?

Arkadaşlar sistemim kısaca 5600x, Asus Rog 3080 10gb ve soğutucum ise 120mm coolermaster v2 ... Örneğin şu an god of war oyunundayım ve işlemci sıcaklım önce 83 gösterdi, sonra kasamın camını söktüm ve birden 69 a düştü; ama bu sefer de 69 derece olan ekıran kartı sıcaklığım 72 ye çıktı... Eee...
  7. BirDexter

Hangi kablolama daha doğru?

Teşekkür ederim ulu insan
  8. BirDexter

İnşallah 😅
  9. BirDexter

Bazı psu modellerde pcie girişi yetersiz, mesela önce sharkoon 750w gold zero siparis vermistim sonra bunun yetersiz olduğunu farkedip iptal ettim ve corsair rm750 aldım. Soket bazında sıkıntım yok, 3 tane mevcut. Ama kablolama konusuna takıldım
  10. BirDexter

Başkan ben dediğine cahil kaldım özür dilerim. Yani konunun en başında psu dan 2 kablo çıkan resmin doğru olduğunu mu kastettin
  11. BirDexter

İnternette de düzgün bir şey bulamadım şu ss dışında: 1660645707 Resimde standart olarak göstermiş ama önerilen değil, keşke nedeni öğrenebilsem 😅
  12. BirDexter

Teşekkür ederim :) Üzerinde yeteri kadar port mevcut onu kontrol ederek sipariş verdim ama içerisinden 2 adet kablo çıkacak. Senin dediğin gibi 3 kablo çıkaracak isem, bi kablo ek almam gerekecek
  13. BirDexter

Corsair Rm750
  14. BirDexter

Peki neden? Kabloların hepsi 2 uçlu iken, neden tek tek takmak daha mantıklı
  15. BirDexter

Rtx 3080 im var ve kablolama konusunu anlayamadım, ilk kez 3x8 bi gpu m oldu. Hangisi dogru? -psu dan 3 kablo çıkan mı - psu dan 2 kablo çıkan mı
  16. BirDexter

Ekran kartı temizliği

Teşekkür ederim dostum
  17. BirDexter

Ekran kartı temizliği

İçini açmak sıkıntı hocam. Kartta hafif coilwhine var isittigim kadarıyla. İçini iki üç toz için acarsam garanti gg olur. Bana açmadan bi sekilde icerideki tozlardan kurtaracak bi yöntem lazımdı. O da air compressor ile mümkün sanırsam
  18. BirDexter

Ekran kartı temizliği

İçini açmadan direkt ızgara kısımlarından sıkmalıyım yani 1660596178 Bilmediğim için*
  19. BirDexter

Ekran kartı temizliği

Nasıl yani, bunu alıp komple ekran kartına mı dökeyim
  20. BirDexter

Ekran kartı temizliği

direkt abdullah abinin videosu var, bi tık eski video ama yine de anlatıyor. Ne yazık ki ped markası bilmiyorum hiç ama macun cpu macunu olabilir.
Top Bottom