Bilgisayar çalışıyor ekran kartı işlemci fanı RAM rgbsi falan bunlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor ekrana ve anakartda CPU ışığı yanıyor yeni aldığım işlemci ve anakart, ryzen 7 5800x ve msi b450m pro m2 max
bios güncel değilse o işlemciyi kullanamazsın.Bilgisayar çalışıyor ekran kartı işlemci fanı RAM rgbsi falan bunlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor ekrana ve anakartda CPU ışığı yanıyor yeni aldığım işlemci ve anakart, ryzen 7 5800x ve msi b450m pro m2 max
Nasıl güncelleyebilirimbios güncel değilse o işlemciyi kullanamazsın.
Eski işlemciyi takıp bios guncelleyip yenisini takacaksinNasıl güncelleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görüntü olmadığından soruyorum
Ya da bi tane usb ye güncel flashı yükleyeceksin ve anakarttan direkt flashback yapacaksin
Yani bi flasha güncel biosu yükleyeceğim dimiYa da bi tane usb ye güncel flashı yükleyeceksin ve anakarttan direkt flashback yapacaksin
Aynı burdaki gibi
Ve birde benim anakartım bu flasback olayını destekliyor muYani bi flasha güncel biosu yükleyeceğim dimi
Sıkıntıda şu görüntü yokHerhangi bir pc den anakartının marka modeline uygun güncel biosu indir flash belleğe at ve güncelle. Amd 5. Nesil işlemcilerde eski anakartları güncellemedrn çalışmıyor.
Kanka biosta mı açılmıyor yani kasa fanları çalışıp hiçbirşey gelmiyorsa bilgisayarın fişini çek bios pilini sök sonra 1 dakika boyunca açma tuşuna basılı tut geriye tak söktüğün şeyleri çalıştır bakalım olacakmıSıkıntıda şu görüntü yok
Ya da bi tane usb ye güncel flashı yükleyeceksin ve anakarttan direkt flashback yapacaksin
Aynı burdaki gibi
Üstde arkadaş yazmış bios güncel değilse kullanamazmışım şuanki anakartda bios flashback olmadığı için yeni işlemci veya anakart almam lazım galibaKanka biosta mı açılmıyor yani kasa fanları çalışıp hiçbirşey gelmiyorsa bilgisayarın fişini çek bios pilini sök sonra 1 dakika boyunca açma tuşuna basılı tut geriye tak söktüğün şeyleri çalıştır bakalım olacakmı
Anakartı sıfır mı aldınız ? Sıfır aldıysanız servisine yollayıp ücretsiz bios güncelletebilirsinizAMD Athlon 3000G 3.5GHz 4MB Önbellek 2 Çekirdek AM4 14nm Tray İşlemci Bu işlemciyi alsam bios güncellemek için görüntü gelir dimi yada yeni anakart mı alsam sinir oldum eski anakart olduğunu bilsem almazdım yeni işlemcimi desteklediği için aldım
Üstde arkadaş yazmış bios güncel değilse kullanamazmışım şuanki anakartda bios flashback olmadığı için yeni işlemci veya anakart almam lazım galiba
Sıfır aldım o işlemler nasıl olucak daha önce böyle bir şey yaşamadımAnakartı sıfır mı aldınız ? Sıfır aldıysanız servisine yollayıp ücretsiz bios güncelletebilirsiniz