Neler Yeni

İşlemci ve anakart değiştikten sonra CPU ışığı yanıyor ekran gelmiyor

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya
Bilgisayar çalışıyor ekran kartı işlemci fanı RAM rgbsi falan bunlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor ekrana ve anakartda CPU ışığı yanıyor yeni aldığım işlemci ve anakart, ryzen 7 5800x ve msi b450m pro m2 max

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
Bilgisayar çalışıyor ekran kartı işlemci fanı RAM rgbsi falan bunlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor ekrana ve anakartda CPU ışığı yanıyor yeni aldığım işlemci ve anakart, ryzen 7 5800x ve msi b450m pro m2 max

bios güncel değilse o işlemciyi kullanamazsın.

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Ya da bi tane usb ye güncel flashı yükleyeceksin ve anakarttan direkt flashback yapacaksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da bi tane usb ye güncel flashı yükleyeceksin ve anakarttan direkt flashback yapacaksin

Aynı burdaki gibi

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya

Aynı burdaki gibi
Yani bi flasha güncel biosu yükleyeceğim dimi

Yani bi flasha güncel biosu yükleyeceğim dimi
Ve birde benim anakartım bu flasback olayını destekliyor mu

Farway

80+ Silver
Herhangi bir pc den anakartının marka modeline uygun güncel biosu indir flash belleğe at ve güncelle. Amd 5. Nesil işlemcilerde eski anakartları güncellemedrn çalışmıyor.

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya
Herhangi bir pc den anakartının marka modeline uygun güncel biosu indir flash belleğe at ve güncelle. Amd 5. Nesil işlemcilerde eski anakartları güncellemedrn çalışmıyor.
Sıkıntıda şu görüntü yok

Farway

80+ Silver
Sıkıntıda şu görüntü yok
Kanka biosta mı açılmıyor yani kasa fanları çalışıp hiçbirşey gelmiyorsa bilgisayarın fişini çek bios pilini sök sonra 1 dakika boyunca açma tuşuna basılı tut geriye tak söktüğün şeyleri çalıştır bakalım olacakmı

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya

Aynı burdaki gibi

AMD Athlon 3000G 3.5GHz 4MB Önbellek 2 Çekirdek AM4 14nm Tray İşlemci Bu işlemciyi alsam bios güncellemek için görüntü gelir dimi yada yeni anakart mı alsam sinir oldum eski anakart olduğunu bilsem almazdım yeni işlemcimi desteklediği için aldım​

Kanka biosta mı açılmıyor yani kasa fanları çalışıp hiçbirşey gelmiyorsa bilgisayarın fişini çek bios pilini sök sonra 1 dakika boyunca açma tuşuna basılı tut geriye tak söktüğün şeyleri çalıştır bakalım olacakmı
Üstde arkadaş yazmış bios güncel değilse kullanamazmışım şuanki anakartda bios flashback olmadığı için yeni işlemci veya anakart almam lazım galiba

Son düzenleme:

abcdefg1234

80+ Silver

AMD Athlon 3000G 3.5GHz 4MB Önbellek 2 Çekirdek AM4 14nm Tray İşlemci Bu işlemciyi alsam bios güncellemek için görüntü gelir dimi yada yeni anakart mı alsam sinir oldum eski anakart olduğunu bilsem almazdım yeni işlemcimi desteklediği için aldım​

Üstde arkadaş yazmış bios güncel değilse kullanamazmışım şuanki anakartda bios flashback olmadığı için yeni işlemci veya anakart almam lazım galiba
Anakartı sıfır mı aldınız ? Sıfır aldıysanız servisine yollayıp ücretsiz bios güncelletebilirsiniz

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya
Anakartı sıfır mı aldınız ? Sıfır aldıysanız servisine yollayıp ücretsiz bios güncelletebilirsiniz
Sıfır aldım o işlemler nasıl olucak daha önce böyle bir şey yaşamadım

Top Bottom