Neler Yeni

İşlemci ve anakart değiştikten sonra CPU ışığı yanıyor ekran gelmiyor

abcdefg1234

80+ Silver
Sıfır aldım o işlemler nasıl olucak daha önce böyle bir şey yaşamadım
Bende 1.5 sene önce 5600g ve b550m a pro almıştım. Bios güncellenmesi gerekiyordu. Anakartı incehesaptan aldığım için bios güncelletmek istediğimi belirterek anakartı incehesap a yolladım onlar da msi yetkili servisine yolladılar.

Siz direkt msi ın yetkili servisine de yollayabilirsiniz ama kargo ücreti öder misiniz bilmiyorum. Ben incehesap aracılığıyla yaptırdığım için kargo ücreti ödemedim.

Biosu güncelleyip bana geri göndermeleri 7 gün sürmüştü. Servis yoğunluğuna göre bu süre daha uzun veya daha kısa olabilir tabi.

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya
aman hocam dikkat et en son ben böyle bi yorum yaptım uyarı verdiler neymiş işlemciyle anakart sürümü uyuşuyor yanlış bilgi verdin
Bende onu anlamadım aldığımda özellikle baktım anakart ile işlemci birbirine uyuyormu diye

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
aman hocam dikkat et en son ben böyle bi yorum yaptım uyarı verdiler neymiş işlemciyle anakart sürümü uyuşuyor yanlış bilgi verdin
yanlış bir bilgi vermedim ki? b450m kartlarda güncel biosu kullanmadan 5. nesil işlemcileri kullanamazsınız, yani ekrana görüntü gelmez.

EscaLion

80+
yanlış bir bilgi vermedim ki? b450m kartlarda güncel biosu kullanmadan 5. nesil işlemcileri kullanamazsınız, yani ekrana görüntü gelmez.
linke bak anlarsın sende hata yok zaten adminlerin ya kafası güzel yada anlamıyolar

abcdefg1234

80+ Silver
linke bak anlarsın sende hata yok zaten adminlerin ya kafası güzel yada anlamıyolar
Senin durumunla yorum yaptığın kişinin durumu farklı ki.

A320 anakarttan Ryzen 1000 serisi işlemci söküp yine Ryzen 1000 serisi işlemci takmış arkadaş. Bu durum için bios güncellemek gerekmiyor. Yanlış bilgilendirmeden uyarı alman normal

Farway

80+ Silver
Hangi şehirdesin dostum?

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya
Msi mag b550m Mortar alsam bios update sorarmı yani ekrana görüntü gelir mi

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya
Son düzenleme:

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Yani msi mag b550m mortar da bios güncellemeden ekrana görüntü gelir dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde baktımda msi mag b550m mortarda bios flashback butonu yok nasıl flashback yapıcam
b550m serilerinde 5. nesil işlemciler otomatik çalışıyor diye biliyorum. bence bir bilgisayarcıya götürüp biosunu güncellet, b450m kullmaya devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,409
Üyeler
162,683
Son üye
qwerty61
Top Bottom