Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayara çay dökmüşler

Neye değincem anlamadım 1732102114 Beyler anakartta ekran kartında işlemcide leke falan gözükmüyor psu da mı sıkıntı acaba
  2. B

Sağolasın hocam
  3. B

Sağolasın hocam bilgisayar dükkanda yarın gidip bakıcam hasar tespiti nasıl yapıcam direk leke mi oluşuyor üstünde 1732047029 Anakartsa ayvayı yedik hadi hayırlısı
  4. B

Servis yardımcı olsun parasını verelim sıkıntı değilde ben hangi parçanın servisine götürücem orasını çözemedim
  5. B

Beyler Selamun Aleyküm annemgil bilgisayara çay dökmüşler sonra içini kurutup bida çalıştırmışlar pat pat diye ses çıkmış çalışmıyomuş şuan pc toplama biz bunu nerde yaptırabiliriz daha garantileri var bilgisayarı itopyadan aldım oraya götürsem yardımcı olurlarmı
  6. B

Çözüldü✓ cat 7 kablo ile cat 8 arasındaki fark çokmu

15 metre kablo alıcam önceki kullandığım kablo cat 7 idi cat 8 almayı düşünüyorum ama fiyat farkı baya var sizce değermi şu kabloyu beğendim ama kararsızım örgülü ile örgüsüz arasındaki fark ne ondada fiyat farkı var...
  7. B

uyku modunda kapanmıyo

pc yi uyku moduna aldığımda pc kapanmıyo yeniden açılıyo sizdede öylemi sadece bendemi öyle
  8. B

İ3 12100F mü yoksa win 11 mi takılıyo

eyvallah sağolasın
  9. B

İ3 12100F mü yoksa win 11 mi takılıyo

Yeni sistem topladım i3 12100f rtx3060 ara sıra takılmalar donmalar oluyo ara sıra dediğimde yani gta 5 ten çıkınca 1 dk falan kendine gelemiyo bu işlemcidenmi kaynaklı yoksa win 11 e güncelleyeli 3 gün oldu ondanmı kaynaklı cevaplarsanız sevinirim
  10. B

Driver nasıl yükleniyor

Teşekkürler
  11. B

Driver nasıl yükleniyor

Teşekkürler
  12. B

Driver nasıl yükleniyor

Donanım arşivi sistem 4 ü ryzen 5 3500x e yükseltip almayı düşünüyorum ryzen 5 3500x in driver ı AMD sitesinde yok nereden bulabilirim
  13. B

Driver nasıl yükleniyor

Merhaba ben driver kurmayı bilmiyorum yeni pc almayı düşünüyorum hangi parçaların driver ı yüklenmesi gerekiyor?
Top Bottom