Neler Yeni

Bilgisayara çay dökmüşler

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk
Beyler Selamun Aleyküm annemgil bilgisayara çay dökmüşler sonra içini kurutup bida çalıştırmışlar pat pat diye ses çıkmış çalışmıyomuş şuan pc toplama biz bunu nerde yaptırabiliriz daha garantileri var bilgisayarı itopyadan aldım oraya götürsem yardımcı olurlarmı

xrexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Xrexy
tabikide yardımcı olurlar olmazlarsa marka ile görüşün.

crabman

80+
Beyler Selamun Aleyküm annemgil bilgisayara çay dökmüşler sonra içini kurutup bida çalıştırmışlar pat pat diye ses çıkmış çalışmıyomuş şuan pc toplama biz bunu nerde yaptırabiliriz daha garantileri var bilgisayarı itopyadan aldım oraya götürsem yardımcı olurlarmı
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Arızalı parçayı veya parçaları tespit edip ona göre işlem yapmanız daha iyi olur. İtopya ya götürme konusunda garantiden bahsediyorsanız kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı fakat tamir konusunda yardımcı olurlar mı bilmiyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,764
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Denemeye çalış garantiye götür. İnşallah kullanıcı hatası demezler garantide ama diyebilirler de.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Yasar Dalgan
Olurlar olmazlarsa siz ne biçim firmasınız diyip genel müdürlerimin kafasına fırlat kasayı ama ekran kartını çıkarıp fırlat çünkü o değerli.

crabman

80+

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,764
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şekerli ise daha sıkıntı çay . Çay tanecikleri parçaların içine girmişse işi bilene de danışıp o tanecikleri temizletirsin. Sistemin çalışmasını engelliyorsa düzelebilir bi ihtimal.
Bence direkt kullanıcı hatası derler hocam.
Zaten öyle diyeceklerdir çay parçacıklarını görünce de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Arızalı parçayı veya parçaları tespit edip ona göre işlem yapmanız daha iyi olur. İtopya ya götürme konusunda garantiden bahsediyorsanız kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı fakat tamir konusunda yardımcı

Şekerli ise daha sıkıntı çay . Çay tanecikleri parçaların içine girmişse işi bilene de danışıp o tanecikleri temizletirsin.

Zaten öyle diyeceklerdir çay parçacıklarını
Şekerli ise daha sıkıntı çay . Çay tanecikleri parçaların içine girmişse işi bilene de danışıp o tanecikleri temizletirsin. Sistemin çalışmasını engelliyorsa düzelebilir bi ihtimal.

Zaten öyle diyeceklerdir çay parçacıklarını görünce de.

görünce de.
Servis yardımcı olsun parasını verelim sıkıntı değilde ben hangi parçanın servisine götürücem orasını çözemedim

crabman

80+
Servis yardımcı olsun parasını verelim sıkıntı değilde ben hangi parçanın servisine götürücem orasını çözemedim
hocam tamir mümkün müdür emin değilim. pat pat seslerinden kondansatörlerin(ismini doğru yazmışımdır umarım) patlamış olma ihtimali aklıma geldi. Öyle bir durumda tamir ihtimali olmayabilir. Dediğim gibi çayın döküldüğü yerleri inceleyin hasarlı parçaları tespit edin. Ona göre sıfır veya ikinci elden parça değişimlerini yapın.

NOT: İnternette araştırdım da itopya teknik servis sağlamıyormuş.

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Hocam öyle ses genelde kondansatör tarzı elemanlardan gelir. Anakart veya PSU olması yüksek ihimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk
hocam tamir mümkün müdür emin değilim. pat pat seslerinden kondansatörlerin(ismini doğru yazmışımdır umarım) patlamış olma ihtimali aklıma geldi. Öyle bir durumda tamir ihtimali olmayabilir. Dediğim gibi çayın döküldüğü yerleri inceleyin hasarlı parçaları tespit edin. Ona göre sıfır veya ikinci elden parça değişimlerini yapın.

NOT: İnternette araştırdım da itopya teknik servis sağlamıyormuş.
Sağolasın hocam bilgisayar dükkanda yarın gidip bakıcam hasar tespiti nasıl yapıcam direk leke mi oluşuyor üstünde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öyle ses genelde kondansatör tarzı elemanlardan gelir. Anakart veya PSU olması yüksek ihimalanaka

Hocam öyle ses genelde kondansatör tarzı elemanlardan gelir. Anakart veya PSU olması yüksek ihimal
Anakartsa ayvayı yedik hadi hayırlısı

crabman

80+
Sağolasın hocam bilgisayar dükkanda yarın gidip bakıcam hasar tespiti nasıl yapıcam direk leke mi oluşuyor üstünde
çay lekesi belli olur diye düşünüyorum ama olmazsa bile çayın döküldüğü yerler ışık altında illa ki belli olur. Şekerli içildiyse muhtemelen şeker kalıntıları da gözükür. Kısacası baktığınızda nereye döküldüğünü anlarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk
çay lekesi belli olur diye düşünüyorum ama olmazsa bile çayın döküldüğü yerler ışık altında illa ki belli olur. Şekerli içildiyse muhtemelen şeker kalıntıları da gözükür. Kısacası baktığınızda nereye döküldüğünü anlarsınız.
Sağolasın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,506
Üyeler
160,702
Son üye
cr4shcs
Top Bottom