Bilgisayara çay dökmüşler

Reaksiyon skoru
16
Beyler Selamun Aleyküm annemgil bilgisayara çay dökmüşler sonra içini kurutup bida çalıştırmışlar pat pat diye ses çıkmış çalışmıyomuş şuan pc toplama biz bunu nerde yaptırabiliriz daha garantileri var bilgisayarı itopyadan aldım oraya götürsem yardımcı olurlarmı

Beyler Selamun Aleyküm annemgil bilgisayara çay dökmüşler sonra içini kurutup bida çalıştırmışlar pat pat diye ses çıkmış çalışmıyomuş şuan pc toplama biz bunu nerde yaptırabiliriz daha garantileri var bilgisayarı itopyadan aldım oraya götürsem yardımcı olurlarmı
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Arızalı parçayı veya parçaları tespit edip ona göre işlem yapmanız daha iyi olur. İtopya ya götürme konusunda garantiden bahsediyorsanız kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı fakat tamir konusunda yardımcı olurlar mı bilmiyorum.

Denemeye çalış garantiye götür. İnşallah kullanıcı hatası demezler garantide ama diyebilirler de.

Olurlar olmazlarsa siz ne biçim firmasınız diyip genel müdürlerimin kafasına fırlat kasayı ama ekran kartını çıkarıp fırlat çünkü o değerli.

Şekerli ise daha sıkıntı çay . Çay tanecikleri parçaların içine girmişse işi bilene de danışıp o tanecikleri temizletirsin. Sistemin çalışmasını engelliyorsa düzelebilir bi ihtimal.
Bence direkt kullanıcı hatası derler hocam.
Zaten öyle diyeceklerdir çay parçacıklarını görünce de.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Arızalı parçayı veya parçaları tespit edip ona göre işlem yapmanız daha iyi olur. İtopya ya götürme konusunda garantiden bahsediyorsanız kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı fakat tamir konusunda yardımcı

Şekerli ise daha sıkıntı çay . Çay tanecikleri parçaların içine girmişse işi bilene de danışıp o tanecikleri temizletirsin.

Zaten öyle diyeceklerdir çay parçacıklarını
Şekerli ise daha sıkıntı çay . Çay tanecikleri parçaların içine girmişse işi bilene de danışıp o tanecikleri temizletirsin. Sistemin çalışmasını engelliyorsa düzelebilir bi ihtimal.

Zaten öyle diyeceklerdir çay parçacıklarını görünce de.

görünce de.
Servis yardımcı olsun parasını verelim sıkıntı değilde ben hangi parçanın servisine götürücem orasını çözemedim

Servis yardımcı olsun parasını verelim sıkıntı değilde ben hangi parçanın servisine götürücem orasını çözemedim
hocam tamir mümkün müdür emin değilim. pat pat seslerinden kondansatörlerin(ismini doğru yazmışımdır umarım) patlamış olma ihtimali aklıma geldi. Öyle bir durumda tamir ihtimali olmayabilir. Dediğim gibi çayın döküldüğü yerleri inceleyin hasarlı parçaları tespit edin. Ona göre sıfır veya ikinci elden parça değişimlerini yapın.

NOT: İnternette araştırdım da itopya teknik servis sağlamıyormuş.

Hocam öyle ses genelde kondansatör tarzı elemanlardan gelir. Anakart veya PSU olması yüksek ihimal

hocam tamir mümkün müdür emin değilim. pat pat seslerinden kondansatörlerin(ismini doğru yazmışımdır umarım) patlamış olma ihtimali aklıma geldi. Öyle bir durumda tamir ihtimali olmayabilir. Dediğim gibi çayın döküldüğü yerleri inceleyin hasarlı parçaları tespit edin. Ona göre sıfır veya ikinci elden parça değişimlerini yapın.

NOT: İnternette araştırdım da itopya teknik servis sağlamıyormuş.
Sağolasın hocam bilgisayar dükkanda yarın gidip bakıcam hasar tespiti nasıl yapıcam direk leke mi oluşuyor üstünde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öyle ses genelde kondansatör tarzı elemanlardan gelir. Anakart veya PSU olması yüksek ihimalanaka

Hocam öyle ses genelde kondansatör tarzı elemanlardan gelir. Anakart veya PSU olması yüksek ihimal
Anakartsa ayvayı yedik hadi hayırlısı

Sağolasın hocam bilgisayar dükkanda yarın gidip bakıcam hasar tespiti nasıl yapıcam direk leke mi oluşuyor üstünde
çay lekesi belli olur diye düşünüyorum ama olmazsa bile çayın döküldüğü yerler ışık altında illa ki belli olur. Şekerli içildiyse muhtemelen şeker kalıntıları da gözükür. Kısacası baktığınızda nereye döküldüğünü anlarsınız.

çay lekesi belli olur diye düşünüyorum ama olmazsa bile çayın döküldüğü yerler ışık altında illa ki belli olur. Şekerli içildiyse muhtemelen şeker kalıntıları da gözükür. Kısacası baktığınızda nereye döküldüğünü anlarsınız.
Sağolasın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,695
Üyeler
188,149
Son üye
mmeric
Geri