Arama sonuçları: *

1. BoobaFett

Bilgisayar İlk Açılışta Yüksek Fan Sesiyle Açılıyor

anakart ve fanlarla ilgili bir durum. bazı anakartlar bilgisayar açıldığında sistem sıcaklıkları, fan hızları falan yüklenmeden önce fanları hazır olarak %50 veya %100 gibi aralıklarda çalıştırabiliyor sende %100 çalışır halde malesef değiştirebildiğin bir ayar değil ama normal bi olay çok dert...
  2. BoobaFett

forza horizon 5 ekranda pikselleşme

variable rate shading veya dynamic resolution gibi ayarların kapalı olduğuna emin misin?
  3. BoobaFett

Çözüldü✓ OBS kayıt bit hızım ne olmalı

yüklediğin video ne kadar kaliteli olursa olsun youtube videoları yerden ve internetten tasarruf etmek için belli bit oranlarına düşürüyor. buna maalesef yapacak bir şey yok, hatta sende yerden tasarruf etmek için biraz daha düşük bitlerde kayıt alabilirsin
  4. BoobaFett

Çözüldü✓ dualshock 4 xbox olarak algılıyor

bazı oyunlar dualshock 4 desteklemediğinden steam her oyun kolunu görebilsin diye xbox kolu gibi gösteriyor. oyunda dualshock 4 desteği varsa steam kol desteğini kapatıp girersen simgeler dualshock 4 olur
  5. BoobaFett

oyunlarda 60 fps ve altı(50-60fps) alsam da hiç akıcı diğil çok acil

ekranın freesync gibi özelliği varsa düşük fps'lerde çalışmadığından ondan kasıyor gibi hissediyor olabilirsin. monitörler doğal hz lerinin altında kötü gözükür zaten. 4k monitörün 1080p de normal 1080p monitörden kötü gözükmesi gibi aynı mevzu
  6. BoobaFett

Driver Booster ile sürücülerimi güncelledikten sonra ses gelmiyor

DDU ile realtek sürücülerini silip bilgisayarı yeniden başlatıp windows update ararsan realtek sürücüleri windowsun yüklemesi lazım yeniden bunu da deneyebilirsin
  7. BoobaFett

Driver Booster ile sürücülerimi güncelledikten sonra ses gelmiyor

anakartının sitesinden realtek sürücüsünü kurmayı denedin mi
  8. BoobaFett

LÜTFEN YARDIM hddye yüklenen win10 ve ardı arkası kesilmeyen problem

bios ayarlarında SATA seçeneklerini bul hot swap seçeneğini kapat RAID yerine AHCI seçili olsun
  9. BoobaFett

Çözüldü✓ Bilgisayar sadece bir ram takılıyken çalışıyor

arkadaşlar anakartımı gigabyte b550m ds3h ile değiştirdiğimde sorun çözüldü. iki üç gündür sistemde testler yapıyorum sorun tamamen düzelmiş durumda. ya eski anakartım bozuktu yada asrock b450m hdv r4.0 ryzenin yeni işlemcileri için yeterli değil
  10. BoobaFett

evet, 2 ram takılı ve xmp açıkken stress testinde sistem 3-5 saniyede kapanıyor. xmp kapalıyken 20-30 saniyede kapanıyor. sorunun olmasını biraz geciktiriyor xmp kapatmak. tek ram takılıyken xmp sorunsuz çalışıyor
  11. BoobaFett

Arkadaşlar, 2 ay kadar önce oyun bilgisayarıma ryzen 5600 aldım. eski işlemcim ryzen 2600'ü çıkarıp yerine 5600'ü taktım anakartım: asrock b450m - hdv r4.0: biosu güncel ve 5000 serisini destekliyor ramlerim: corsair vengance 8x2 3000mhz. iki ram ayrı ayrı alındı psu: corsair cv650. sistemdeki...
  12. BoobaFett

Pc boşta gpu %100 kullanıyor ama ısınmıyor?

normal değil kesinlikle. sistemini bir şey kullanıyor. ekran kartının ısısı iyi çünkü 3D neredeyse hiç kullanılmıyor, encode kullanılıyor. encode genelde video kaydı sırasında kullanılır. acaba sen farkında olmadan amd replay falan mı çalışıyor arkada? amd "kayıt ve yayın" kısmını kontrol et...
  13. BoobaFett

Pc boşta gpu %100 kullanıyor ama ısınmıyor?

amd programında %100 kullanılan gpu clock speed mi, vram clock speed mi? görev yöneticisinin ve amd programının %100 gösterdiği fotoğrafları ekler misin? son olarak kaç monitörün var ve monitörler kaç hz?
  14. BoobaFett

İ3 10100F GTX1660 SUPER 16 GB RAM DUSUK FPS SORUNSALI

o işlemci kesinlikle 100 derecede çalışmamalı. soğutucu yanlış takılmış vidası falan sıkılmamış olabilir büyük ihtimalle. kasayı açıp soğutucuyu çıkarıp termal macunu kontrol edip düzgünce yeniden yerine tak derim
  15. BoobaFett

Bilgisayarın Saniyelik Donup Düzelmesi

windows 11 mi? bios ayarlarından fTPM ve secure boot'u kapatmayı deneyebilirsin
  16. BoobaFett

pc tamamen kapanmıyor mu

bios'u "deep sleep" gibi bir ayar için kontrol et. o ayarı açarsan bilgisayarı kapattığında usb lere güç kesilecektir
  17. BoobaFett

Çözüldü✓ İşlemci Soğutucuya yapışmış ne yapmam gerek?

fanı yavaşça sağa sola doğru birkaç kere çevirebilirsin
  18. BoobaFett

Ekran kartım tam performans veremiyor

msi afterburner gibi bir programla oyun oynarken GPU ve CPU derecelerini takip edip sonuçları buraya yazar mısın?
  19. BoobaFett

iki işletim sistemi birbirini görmesin istiyorum nasıl yapabilirim

USB değil zaten SSD ye yükleyip harddiskin tamamını atayamaz mısın? VirtualBox type 2 yüklediğinde performansı bayağı iyi oluyor. Hyper V kapatmayı unutma, diğer VM lerin performansı azaltıyor
  20. BoobaFett

Pci-e 4.0 x8 hatası yardım

Kartın x8 olduğundan öyle yazıyor, sorun yok yani
Top Bottom