Neler Yeni

Pc boşta gpu %100 kullanıyor ama ısınmıyor?

EMİRX31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Ekran kartım MSI rx550 lp 2gb
Pc açar açmaz ekran kartı kullanımı amd programında %100 gösteriyor
Görev yöneticisinde ise %50 civarı gösteriyor
Mining virüsü yedim desem ekran kartı ısınır fanlar hızlı dönmeye başlar ama kart %100 göstermesine rağmen ısınma ve fps kaybı yok bilinen tüm antivirüs programlarını indirdim temiz çıktı neden böyle oluyor acaba?
Not: görev yöneticisinde çalışan tüm uygulamalara baktım tek tek araştırdim garip bi durum yok

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
amd programında %100 kullanılan gpu clock speed mi, vram clock speed mi? görev yöneticisinin ve amd programının %100 gösterdiği fotoğrafları ekler misin? son olarak kaç monitörün var ve monitörler kaç hz?

EMİRX31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran Görüntüsü (29).png
    Ekran Görüntüsü (29).png
    213.6 KB · Hit: 187
  • Ekran Görüntüsü (30).png
    Ekran Görüntüsü (30).png
    98.7 KB · Hit: 181
  • Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    150.1 KB · Hit: 196

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
normal değil kesinlikle. sistemini bir şey kullanıyor. ekran kartının ısısı iyi çünkü 3D neredeyse hiç kullanılmıyor, encode kullanılıyor. encode genelde video kaydı sırasında kullanılır. acaba sen farkında olmadan amd replay falan mı çalışıyor arkada? amd "kayıt ve yayın" kısmını kontrol et açık bir şey var mı diye

video kayıtla ilgili programları kapattığında da sorun çözülmezse sürücüleri yeniden yüklemeyi dene. sürücüleri yüklerken "minimal" ya da "sadece sürücüler" i seçip fabrika ayarlarına sıfırla yı seç

EMİRX31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal değil kesinlikle. sistemini bir şey kullanıyor. ekran kartının ısısı iyi çünkü 3D neredeyse hiç kullanılmıyor, encode kullanılıyor. encode genelde video kaydı sırasında kullanılır. acaba sen farkında olmadan amd replay falan mı çalışıyor arkada? amd "kayıt ve yayın" kısmını kontrol et açık bir şey var mı diye

video kayıtla ilgili programları kapattığında da sorun çözülmezse sürücüleri yeniden yüklemeyi dene. sürücüleri yüklerken "minimal" ya da "sadece sürücüler" i seçip fabrika ayarlarına sıfırla yı seç
mesajın ıcın tesekkurler suan mesela %100 kullanım olmuyor ama bazen sureklı %100 kullanıyor dedıgıne baktım herhangı bır sorun goremedım ama çok dalgalanma oluyor oda şöyle kullanım 0 dan 100e ondan 40a yıne 0a yıne 80e falan cıkıyor bu normal mı ? ve baska bı sorun daha cıttı yaklasık 48 saat once fark ettım hdd dıskden

Öncelikle cevapların için teşekkürler şuan mesela sabit %100 kullanmıyor ara ara dalgalanma oluyor 0dan 100e 100den 40a 40dan 80e gibi bu normal mi ? Dediğine baktım son günlerde o yayın ayarlarına girmediğim için ordan olucağını sanmıyorum.
Ve ayrıyeten farklı bir sorunla karşılaştım diskimden ses geliyor dün akşam gelmeye başladı ses bugün hâlâ devam ediyor hdd sential programı ile baktım sağlığı 100 sorun yok ama ses geliyor sesi buraya atamıyorum Instagramı ver istersen atim ordan

Top Bottom