Arama sonuçları: *

1. Bu Ne Diyo

Bunlar Darboğaz Yaparmı

bu sistemi al https://www.gaming.gen.tr/urun/175849/mantis-6600-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1676364209 ramı istersen 32 gb yap işlemci düşük olduktan sonra bi işe yaramaz
  2. Bu Ne Diyo

Bunlar Darboğaz Yaparmı

lan bide madem 11k bütçen var o sistemi niye alıyon kat kat daha iyisini bulurum sana
  3. Bu Ne Diyo

Bunlar Darboğaz Yaparmı

darboğaz var ama az, eğer grafikleri düşüğe çekersen darboğaz dahada artar, bide yayın açarsan pc çok kasar
  4. Bu Ne Diyo

Bunlar Darboğaz Yaparmı

işlemci kullanımı %100 olup ekran kartı kullanımı %95 altı olursa darboğaz demektir bu videoda god of war da ve r6 da oluyor sadece ve çok az
  5. Bu Ne Diyo

Çözüldü✓ Kasa değişimi sonrası görüntü alamıyorum tüm ışıklar yanıyor fanlar dönüyor

tüm ramları çıkar tek ram tak bios pilini çıkar, psu şartelini kapat, psu kablosunu çıkar, o halde iken güç düğmesine basılı tut elektirik gitsin içindeki tamamen, biraz bekle, bios pilini tak kabloları tak şarteli aç power dümesine bas, açılırsa kapat ramları tak, tekrar aynı şey olursa, diğer...
  6. Bu Ne Diyo

Monitörüme görüntü gelmiyor

yok öyle bişey aslın bazen ramlar tam oturmuyor benimde başıma çok geldi :D
  7. Bu Ne Diyo

rica ederim, ramların tabi sağı solu var allahtan kırmamışsın takarken :D
  8. Bu Ne Diyo

anlatıyorum eksiksiz yap, tek ram tak 4 slot ise 2. ye 2 slot ise 1. ye tak, pc nin şartelini kapat kablosunu sök güç düğmesine biraz basılı tut güç kaynağının içindeki enerjiyi bitirmek için, bios pilini sök 2 3 dk bekle pili tak, kabloyu tak şarteli aç start ver, açılmaz ise diğer ram ile...
  9. Bu Ne Diyo

Bilgisayarı yeni aldım ekran kartı %100 kullanıyor amd radeon 6800

asıl olması gereken o 1669424638 işlemci %100 olupta ekran kartı yüzde 90 altında olursa darboğaz olur her oyunda ekran kartı %100 kullanmaz
  10. Bu Ne Diyo

Sıfır pc başlat tuşuna basıyorum açılmıyor

Emre/22#5521 1669408880 düz kontak yapmayı dene işaretli 2 pini birbirine değdir tornavida bıçak tarzı şeylerle şase yaptır pinleri yamultma ama açılırsa düğmede sorun var
  11. Bu Ne Diyo

Sıfır pc başlat tuşuna basıyorum açılmıyor

ekran kartının alt rafındaki kabloları çekip at bide anakartın marka modeli ney
  12. Bu Ne Diyo

Bilgisayarım takılıyor(düşük bir sistem değil)

pc mi açılmıyor
  13. Bu Ne Diyo

RTX 3060 Tİ ve İ5 12400F uyumu nasıldır?

lan öyle değil :ROFLMAO::ROFLMAO: 2k çözünürlüklü monitör diyo yani 2560 x 1440p
  14. Bu Ne Diyo

3600X Rx6600 Full Drop Sorunu (Wattman)(ACİL)

test ettinmi sağlığını felan
  15. Bu Ne Diyo

watman genelde pc yi dondurur direk seninki başka bişey olabilir
  16. Bu Ne Diyo

depolama olarak ne kullanıyorsun
  17. Bu Ne Diyo

kendi kendine güncelleyip yeni sürüme geçebiliyor kapattınmı oto güncellemeyi
Top Bottom