oyunda veya testte ekran kartının yüzde yüz kullanılması iyidir. zaten yüzde yüzün altına fazla düşüyorsa darboğaz var demektirekran kartı %100 kullanıyor olarak gözüküyor normal midir ?
bilgisayarı yeni aldım ilk masaüstü bilgisayarım teknik bilgim olmadığından anlamıyorum, internette araştırdım fakat bulamadım
asıl olması gereken oekran kartı %100 kullanıyor olarak gözüküyor normal midir ?
bilgisayarı yeni aldım ilk masaüstü bilgisayarım teknik bilgim olmadığından anlamıyorum, internette araştırdım fakat bulamadım
işlemci %100 olupta ekran kartı yüzde 90 altında olursa darboğaz olur her oyunda ekran kartı %100 kullanmazoyunda veya testte ekran kartının yüzde yüz kullanılması iyidir. zaten yüzde yüzün altına fazla düşüyorsa darboğaz var demektir
aynen işlemcinin yüzde 100 olması önemli detay bazı kıytırık oyunlarda işlemci yüzde 10 kullanırken erkan kartının yüzde 40 kullandığına şahit oldum bu durumda darboğazdan söz edemiyoruzasıl olması gereken o
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci %100 olupta ekran kartı yüzde 90 altında olursa darboğaz olur her oyunda ekran kartı %100 kullanmaz