Görüntü bağdaştırıcıdan amd ekran kartını devredışı bırakınArkadaşlar merhaba, kısa bir süre önce yeni bir asus oyuncu laptobu aldım ve yardıma ihtiyacım var. Oyun oynarken MSI afterburner'da aldığım değerler çok garip. Öncelikle Ghostrunner 2 oyununu 2k Full Ultra ayarlar + DLSS dengeli de 100-150fps oynuyorum yani performansta hiçbir sorun yok. 2k ekran olduğu için bu fpsler normal. ama işlemci ve ekran kartı değerleri çok garip gözüküyor. işlemci hep 96 97 derecelerde ama %8-%10 kullanılıyor gözüküyor. Ekran kartı ise her zaman %100 kullanılıyor, ısınma da yok fakat ortalama 40-60 watt değerleri arasında değişiyor gözüküyor. Ekran Kartım RTX 4060 140W. Ayrıca laptopta işlemcinin kendi ekran kartı var amd radeon 610m. O ekran kartı da oyun sırasında 50 watt çekiyor gözüküyor yani rtx4060 ile aynı bu çok garip. nvidia ekran kartımın 100-140w çekmesi gerekmiyor mu??
Nvidia denetim masasında görüntü ayarlanını önayarla yap seçeneğine girip gelişmiş 3 d ayarını kullanı onaylayıp tekrar deneyinArkadaşlar merhaba, kısa bir süre önce yeni bir asus oyuncu laptobu aldım ve yardıma ihtiyacım var. Oyun oynarken MSI afterburner'da aldığım değerler çok garip. Öncelikle Ghostrunner 2 oyununu 2k Full Ultra ayarlar + DLSS dengeli de 100-150fps oynuyorum yani performansta hiçbir sorun yok. 2k ekran olduğu için bu fpsler normal. ama işlemci ve ekran kartı değerleri çok garip gözüküyor. işlemci hep 96 97 derecelerde ama %8-%10 kullanılıyor gözüküyor. Ekran kartı ise her zaman %100 kullanılıyor, ısınma da yok fakat ortalama 40-60 watt değerleri arasında değişiyor gözüküyor. Ekran Kartım RTX 4060 140W. Ayrıca laptopta işlemcinin kendi ekran kartı var amd radeon 610m. O ekran kartı da oyun sırasında 50 watt çekiyor gözüküyor yani rtx4060 ile aynı bu çok garip. nvidia ekran kartımın 100-140w çekmesi gerekmiyor mu??
Tabi kas gücüne göre değişiklik gösterir. Ancak dediğim ayarların yapılması daha iyi sonuç verirİkisini de denedim bir fark olmadı bir arkadaş oyuna göre otomatik ayarlanıyor bazı oyunlarda 140 görürsün bazılarında göremezsin gerek olmaz dedi öyle bir şey herhalde.