Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

PC ilk açılırken SSD %100 kullanılıyor

Başlangıç uygulamaları kısmından o uygulamayı kapatmayı dene
  2. Bugra5211

15 GÜNLÜK BİLGİSAYAR AÇILMIYOR.

Bu da psu nun arızalı olduğunu gösteren bir işaret olabilir. Durduk yere kapanmasının virüsle alakalı olduğunu sanmıyorum.
  3. Bugra5211

15 GÜNLÜK BİLGİSAYAR AÇILMIYOR.

Format atmayı da dene bence. Psu n kaliteli duruyor ama arıza yapmış olabilir. Antivirüs programları virüsleri bazen tam olarak temizleyemezler. Yukarıda dediğim gibi format atmayı dene.
  4. Bugra5211

Çözüldü✓ Pc mi temizledim sonrasında ne yapsamda görüntü alamadım..

Işıklar yanmıyor demişsiniz. Pc yi temizlerken psu yu ya da psudan kablo çıkardınız mı? Belki de ondandır.
  5. Bugra5211

Çözüldü✓ Pc mi temizledim sonrasında ne yapsamda görüntü alamadım..

Statik elektriklenme olmuş olabilir. Eğer elinizi bir metale (kapı kolu gibi) değdirmediyseniz olması muhtemel. Yapmanız gereken psu fişini prizden söküp pc nin açma düğmesine 10-15 kere art arda basmak.
  6. Bugra5211

Çözüldü✓ 2. monitor baglayamadim.

Bağlayamazsın. Laptoptaki hdmi girişi sadece görüntü çıkışı yapar.
  7. Bugra5211

Pc Açıkken Elektrik Giderse Nolur?

Psu n kaliteli birseyse sorun olmaz. Ayrıca kalitesizse de bir sorun olacağı kesin değil fakat ihtimali yüksek.
  8. Bugra5211

Çözüldü✓ Masaüstü bilgisayarımı ne kadara satmalıyım?

O fiyatlara asla satamaz
  9. Bugra5211

Windows 11 kurulumda dosyalar silinirmi

Silinmez ama ben geçmemenizi öneririm. Forumda ve birkaç yerde pc de donma,çökme gibi sorunlarla karşılaşıldığını gördüm. Kesin olarak sorun yaşayacağınızı söyleyemem fakat ihtimaller yüksek. Bence microsoft un win 10 güncelleme desteğini çekmesini bekleyin.
  10. Bugra5211

bilgisayarım bi anda kendini kapattı

@oguz13 hocamın da dediği gibi voltaj dalgalanması olmuş olabilir. Evinizin elektrik tesisatı eski mi? Bir bilginiz var mı?
  11. Bugra5211

Hocam pc yi prize taktığınız kabloyu bulun. Kabloyu takip edin. Psuya gidiyor o kablo. Foto atarsaniz daha çok yardımcı olabilirim. 1684142300 Eğer psu kalitesiz biseyse durup dururken kapanmasi normal
  12. Bugra5211

Genellikle kasanın arka tarafında alt kısımda bulunur 1684141951 Pc yi fişe taktığıniz yere bakın
  13. Bugra5211

Hocam psu nuz kaç watt ve markası/modeli ne?
  14. Bugra5211

Ssd den yeşil ışık yanıyor pc acılmıyor

Ssd nin markası nedir? Fotoğraftan tam olarak göremedim de. 1684074800 Eğer team ssd ise (ben de var) okuma-yazma yaparken ışığın yanması normal.
  15. Bugra5211

Kaspersky'yi Kaldıramıyorum!

1. Ye sağ tıkladığın zaman ne çıkıyor?
  16. Bugra5211

Kaspersky'yi Kaldıramıyorum!

Karpersky ın dosya konumunu aç. Sonra bütün dosyaları seç ve çöp kutusuna taşı. 1684050964 Sonra çöp kutusundan da sil
  17. Bugra5211

Ryzen 3 2200g yüksek işlemci kullanımı

Görür
  18. Bugra5211

Bilmiyorum. Boştayken böyle düzensiz işlemci kullanımı normal değil. Karpersky yükleyip tam tarama yapmanı öneririm.
  19. Bugra5211

Virüs olabilir. Antivirüs programı var mı?
  20. Bugra5211

Boştayken ne kadar kullanılıyor?
Top Bottom